Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6974

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6974 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Nagyon kedves vagy, már írtam az online ügyfél szolgálatra, de úgy tűnik nem az az üzletpolitikai nézet náluk, hogy megtartsák a régi ügyfeleket. Gondolom, hogy az az irányelv, hogy kösd meg kettő évre a szerződést, és ott kapsz kedvezményt és kész, ha elfogadod úgyis jó, ha nem akkor menj el másik szolgáltatóhoz. Pontosan ezt magyaráztam, amit leírtál, de ahol lakom, retteg bemenni az ügyfél szolgálatra, mert olyan kedvesek a hogy a bicska kinyílik a zsebedben, félvállról vesznek, lesír róluk, hogy utálnak ott lenni, eszükbe sem jut, hogy valamilyen megoldással kedveskedjenek, hogy maradjak már itt. Mint írtam, az online szolgálatnál kértem, hogy számolják ki pontosan mennyit kell fizetnem havonta, írják le és akkor lehet, hogy erőt veszek magamon és Úriasszony módon próbálok viselkedni, mivel én nem veszem fel az Ő stílusukat, eszemben sincs. Majd meglátjuk. Köszönöm szépen, az ötletet.
  2. Igen teljesen igazad van, csak valahol bántja az igazságérzetemet, hogy miért fizessek azért, amit nem tudok igénybe venni és nem is akarok, mert feleslegesnek tartom.
  3. Tudom én, hogy nem lesz Családi csomag, én szívesem átváltanám Családi+HD-re, mivel ugye ott vannak azok a csatornák, amelyeket én nézni szoktam, csak kimondottan a HD nem kell, miért fizessek azért amit nem használok. Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megoldani, szerintem ez csak azon múlik, hogy akarják, vagy nem. Sajnos a többi szolgáltató műsoraiban azok az ismeretterjesztő és sport csatornák nem szerepelnek, amelyeket itt nézhetek, ezért hezitálok, de az idő sürget.
  4. Üdvözlet! Kérek szépen segítséget, mivel a 2 éves hűségidőm lejár, jelenleg családi csomagom van TV-telefon internet. Szeretnék továbbra is itt maradni, mivel amióta behozták a házunkba az IPTV-t én azóta hűséges előfizetőjük vagyok, de a Szuper Családi Csomagból én nem szeretném fizetni a HD csatornákat, mivel az én TV készülékem ezeket nem tudja kezelni, nincs is rá szükségem. Kérdésem lenne, hogy a HD csatornák nélkül választhatom-e a csomagot, és menyibe kerül így. Köszönöm szépen. Üdv. Zsó
  5. Bocsánat, de úgy látszik nem kellünk mi Önöknek, amit én nagyon sajnálok.
  6. Nagyon elkeseredtem, mert én azóta vagyok előfizető amióta megjelentek nálunk. Nem értem, hogy a *****-nél és a Diginél miért lehetnek meg ezek a csatornák amiket Önök törölnek, velük tudtak tárgyalni, csak pontosan a Telekommal nem? Érdekes. Miért nem lehet még mindig megoldani azt, hogy azokért a műsorokért fizessünk amelyet nézni szeretnénk, mert én pont nem vagyok kíváncsi a Muzsika Tv-re, a Sláger Tv-re, a Comedy Centralra, Echo Tv-re a gyerek tv-re. A családi csomagból legalább 25 db csatornát nem nézek, de mivel csak így láthatom azokat a sport és ismeretterjesztő műsorokat,ha elő fizetek az általam nem nézettekre, holott ez egy drága csomag, amelyet olcsóbban is meg lehetne oldani, miért nem foglalkozik ezzel senki, és most akkor még elveszik azt is ami érdekes volt.
×
×
  • Új...