Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6981

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6981 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Ezen a forumon is zajlik a szelmalomharc, csak itt a Telekom emberei alruhat oltottek
  2. Alig nehany oraja regisztraltal a forumra. Valamennyi hozzaszolasod ehhez az erzekeny temakorhoz kapcsolodik. Valamennyi hozzaszolasodban vagy a Telekom donteset veded, vagy a Fox-ot (fokent a NatGeo-) gyalazod. Szemelyes sertesnek veszed, ha valaki beszol a Telekomnak a dontese miatt. Teljesen naprakesz vagy a Telekom ASZF-jebol, ami nem jellemzo egy atlag forumozora. Stb., stb.... Eleg ennyi ervelesnek amellett, hogy troll vagy? Rosszul csinalod a dolgod, mivel nagyon atlatszo a mesterkedesed. A szemelyeskedesrol csak annyit, hogy en nem emelegettem a csaladodat (mivel nem ismerem oket), de te a nagy intellektusoddal eloszeretettel teszed masokeval. A kioktato stilusodrol ne is beszeljunk. Ps.: Nagyon elvezem a kinlodasodat
  3. Pedig nagyon ugy nezel ki, mint aki eppen munkaidejet tolti itt nalunk
  4. Szemelyeskedoek es eltulzottak a reakcioid. Megprobalsz folenyeskedni es adni a jolertesultet, aki a sorok kozott is tud olvasni. Megprobalsz olyan tenyeket kozismertkent beallitani, ami az egyszeru elofizetoket nem erdekli. Honnan vannak az ertesuleseid a Fox targyalasi strategiajarol, ami szerinted a kudarchoz vezetett? Talan te is reszt vettel ezeken a targyalasokon? Vagy ez is nyilvanvalo mindenki elott? Megjelent a sajtoban? Abbol, hogy ennyire veded a munder becsuletet arra kovetkeztetek, hogy szemelyedben sert az altalam tett minosites, miszerint "4csillag"nyalók azok, akik ezt a dontest hoztak. Ha tenyleg reszese voltal ennek a folyamatnak, ami ide vezetett, akkor meglehetosen etikatlan, hogy nem allsz ki a nyilvanossag ele, hanem egy nicknev moge bujva ugy teszel, mintha egy egyszeru forumozo lennel. En nem sertegettelek teged, kerlek, te se tedd! Latvan ekkora aranytevesztest, ugy velem, hogy tenyleg komoly gondjaid lehetnek.
  5. Az az erzesem, hogy te Telekomos troll vagy, azert szivtad fel magad ennyire . Nyugodjal mar le, es inkabb azon agyalj, hogy a halandzsan kivul mikent tudod meggyozni az elotted szolokat.
  6. Te troll vagy? A teny az, hogy minden mas szolgaltato meg tudott egyezni a Fox-szal, csak a Telekom nem. Ennek eleg nyilvanvalo okai vannak. Ha pedig olvastad az elozo hozzaszolasokat, akkor legyszi, idezzel mar egyet, aki orul a valtozasoknak! A stilusrol pedig nem erdemes vitatkozni, mert azt is szoktak mondani, hogy mindenkihez olyan stilusban erdemes szolni, amit megert.
  7. *****nyalok vagytok, az elofizetiket pedig lesz@rjatok! Miert nem kerdeztetek meg a fogyasztoitokat??? Hamarosan lejar a husegidom, ugyhogy valtok egy olyan szolgaltatora, aki a fogyasztoi erdekei szerint hoz donteseket, es nem politikai alkuk alapjan! Lezer Janit udvozlom, ha mar ugy is ott serteperteltek a *****e korul!
×
×
  • Új...