István

Adminisztrátor
 • Tartalmak

  330
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit István posztolt

 1. Felhívjuk figyelmeteket, hogy ismeretlenek igyekeznek visszaélni a Telekom nevével, a hűségprogramra hivatkoznak, nagy értékű nyereményt - jellemzően mobil készüléket - ígérve, futárszolgálati díj címen befizetésre szólítják fel a Telekom ügyfeleit. A Magyar Telekom valóban szokott nyereményjátékot szervezni, de ezeket honlapján, illetve a Facebook oldalán teszi közzé. Emellett fontos, hogy a nyereményjátékok során semmilyen esetben sem kér pénzt az ügyfelektől. A Telekom a mindenkor jogi és műszaki lehetőségek figyelembe vételével igyekszik lecsökkenteni a visszaélések lehetőségét. Sajnos azonban a csalások folyamatosan fejlődnek, újabb és újabb variációkban bukkannak fel. Javasoljuk ezért, hogy minden esetben tudatosan, körültekintően járjatok el, és tájékozódjatok arról, hogyan tudjátok elkerülni a visszaéléseket. A Telekom honlapján és itt, a fórum Veszélyzóna részén hasznos ötleteket is találtok ehhez - gyanú esetén pedig kérdezzetek! Köszönjük, szép napot: a fórum csapata
 2. Szia @Sass_B, első körben az aktiválás után próbálkozz a telefon ki-bekapcsolásával
 3. A Telekom 4G hangszolgáltatást (VoLTE) használó mobilelőfizetői jelenleg hívásindítási és -fogadási problémákat tapasztalhatnak. A szakembereink a hiba kivizsgálását és elhárítását azonnal megkezdték. Átmenetileg javasoljuk a telefonkészülékeken a repülő üzemmód be-, majd kikapcsolását. Ügyfeleink szíves türelmét kérjük a hiba elhárításáig
 4. A délelőtti óráktól a Telekom 4G hangszolgáltatásában (VoLTE) az ügyfelek fennakadást tapasztalhattak, a hiba a mobil hangszolgáltatás mindössze kb. 10-15%-át érintette. A szakembereink azonnal megkezdték a hiba elhárítását, a szolgáltatás néhány óra múlva helyreállt. A kellemetlenségért az érintett ügyfeleink elnézését kérjük!
 5. Hogyan kérdezhetek? Lépj be abba az alkategóriába, amelyben kérdeznél – pl. ha TV szolgáltatással kapcsolatban akadtál el, akkor az Itt kérdezhetsz szolgáltatásainkról, akcióinkról/ TV menübe. Érdemes minél pontosabban kiválasztanod, hiszen így a legnagyobb az esélyed, hogy a téma szakértői látják, így válaszolnak. Majd kattints a Tedd fel a kérdésedet! gombra az üzenetlista tetején. § Az első mezőbe írd be az üzenet tárgyát. Az üzenetből csak ez a rész fog látszani az alkategória kérdéseit, témáit megjelenítő lapon, ezért törekedj az egyediségre, az érthetőségre és a tömörségre. § A második mezőben használhatod a téma kulcsszavait, ami a téma szakértői és a látogatók számára könnyíti a keresést. § A harmadik mezőbe írd be a kérdésed. Itt részletezheted a témát - érdemes minden lényeges információt megadnod a kérdéssel kapcsolatban, így gyorsabban, biztosabban kapsz választ. § A vezérlőelemekkel formázhatod a szöveget, változtathatod a betűtípusokat, a színeket és az üzenet egyéb jellemzőit, hangulatjeleket, linkeket is hozzáadhatsz. § Ha megfelelőnek találod az üzenetet, kattints a Kérdés beküldése gombra. Ekkor a kérdés felkerül a fórumra, így a fórum minden tagja, látogatója elolvashatja azt. Hogyan válaszolhatok egy kérdésre? Ha egy adott kérdésre, beszélgetésre szeretnél reagálni, használd a beszélgetés tetején található Megválaszolom a kérdést! gombot, vagy egyszerűen írd be a beszélgetés végén található mezőbe a válaszod. § A kérdés vagy a korábbi válaszok alatti Idézet hivatkozással a válaszüzenetedbe beillesztheted azt a kérdést, választ, amelyre reagálsz. § A beírt szöveg fölötti vezérlőelemekkel formázhatod a szöveget, változtathatod a betűtípusokat, a színeket és az üzenet egyéb jellemzőit, hangulatjeleket, linkeket is hozzáadhatsz. § Ha megfelelőnek találod az üzenetet, kattints a Válasz gombra. Ekkor a válasz felkerül a fórumra, így a fórum minden tagja, látogatója elolvashatja azt. Hogyan adhatok elismerést egy kérdésre, válaszra? Kérjük, szánj időt a hasznos kérdések, válaszok minősítésére. Ezzel elismered a kérdezőt, válaszadót, illetve a későbbi olvasókat is segíted. A minősítéshez bejelentkezést követően használd az üzenetek bal oldalán található nyilakat. Megjegyzés: csak egyszer minősíthetsz egy adott üzenetet - de később módosíthatod azt -, kivéve a sajátjaid, azokat nem értékelheted.
 6. Hogyan kereshetek a fórum keresőmezőjével? A kereséshez írd be a keresett kifejezéseket a bármely oldal tetején található, magenta keretes keresőmezőbe, majd kattints a Nagyító ikonra. Ekkor megjelenik a keresési eredmények oldala. A keresési eredményekben ugyanúgy böngészhetsz, mint egy hagyományos böngésző találatai között. Részletesebb kereséshez keresőkifejezés beírása nélkül kattints a Nagyító ikonra, vagy használd az előző módszerrel kapott találatok bal oldalán lévő szűrőket. Ezzel a keresési móddal többféle szempont szerint pontosíthatod, szűkítheted a lekérdezést. Hogyan kereshetek a fórum struktúrájából? Sokan a főoldalon kezdik a keresést. Ha ezt a módszert választod, keresd meg azt a főkategóriát, majd azon belül azt az alkategóriát, amely a legjobban illik a témához. Ezután klikkelj rá, és fusd át a benne található témák, beszélgetések listáját. Olyat keress, amelynek címe a kérdéseddel kapcsolatos, és ha megvan, kattints a címre. Ha a téma több oldalas, az Előző/Következő vagy a számgombokra kattintva léphetsz a további oldalakra és üzenetekre. Amennyiben nem találod, amit keresel, az oldal tetején lévő keresőmező alatti, mindig a Telekom fórummal kezdődő menüsor elemeire kattintva léphetsz egy vagy több szintet vissza a többi beszélgetéshez, al- vagy főkategóriához. Ha végképp nem találod a választ, használd a keresőmezőt. Hogyan szűrhetem a keresési eredményeket? A keresőmező használatát követően a találati listát tartalmazó lap bal oldalán lévő szűrőkkel finomíthatod a keresési eredményeket többféle feltétel, például a keresőszavak kombinálása, hely, szerző, dátum stb. alapján. Az eredmények szűréséhez egyszerűen kattints a kívánt keresési szűrőkre - egyre, többre, akár mindegyikre - és nyomd meg a Keresés gombot. Bármelyik szűrő kikapcsolásához távolítsd el a kijelölését, és frissítsd a keresést.
 7. Sziasztok! Ma frissítjük a szabályzatokat. Szép napot: István
 8. Sziasztok, ma reggel frissítettük a Telekom Gondolatbörze szabályzatait.   A Telekom Gondolatbörze működését három szabályzat írja le, mindhármat az Első és további lépések témakörben találjátok. A Használati alapelvek egy rövid, általános útmutató a fórum használatáról, a közösségünk alapelveiről. A Felhasználási feltételek ennek bővebb, hivatalos változata. Az Adatvédelmi nyilatkozat az adatvédelemmel kapcsolatos szabályok gyűjteménye. Ezek közül a Használati alapelveket - illetve azon keresztül a másik kettőt is - a regisztráció során el kellett/ kell fogadnotok.   Kérdés, javaslat esetén kérem, hogy erre a bejegyzésre vagy az Első és további lépések témakörben a konkrét szabályzatra küldjetek egy választ.   Köszönöm, szép napot:   István
 9. Sziasztok, köszönöm ezt is! Az első spammerek megjelenésekor megnéztem, illetve megnézettem, sajnos nem tudjuk tiltani a kínai karaktereket - ha tudnánk, akkor is kijátszható lenne pl. a teherwagon által írt módszerrel Két fegyverünk van, az egyik a fórummotor spammer szűrője, a másik az idei platform update. Utóbbiig türelmeteket kérem.
 10. Sziasztok, köszönöm a jelzést! Jelenleg 3 hibás jelszómegadás után 10 perc kitiltás a beállítási séma. Ezen lehet, de a dptrsk által írt biztonsági ok miatt nem célszerű enyhíteni. Azt megnézem még, hogy mi lehet a rendellenes - 1-2 próba után kitilt - működés mögött.
 11. Az üzenet gomb mostantól még többet nyújt! Fedezd fel a mobil kommunikáció új módját a Deutsche Telekom RCS (Rich Communication Services) szolgáltatással! A klasszikus SMS-t és MMS-t egészítsd ki egyéni és csoportos beszélgetésekkel, fényképek, videók megosztásával és még sok más izgalmas funkcióval. Ha az okostelefonod még nem RCS képes, akkor telepítsd az Android Messages alkalmazást! Hogyan éred el a DT RCS-t? A funkciók elérhetőek integrált módon – az Android operációs rendszer részeként - vagy alkalmazáson keresztül, a készüléktípustól függően. Integrált módon, az üzenet gomb mögött a következő készülékeken: Nokia 3 Nokia 5 Sony Xperia XZ Premium Samsung A3 (2017) 2018. március 1-jétől folyamatosan válik elérhetővé a szolgáltatás a készülékek gyártóitól függően. Az Android Messages applikáción keresztül A DT RCS szolgáltatást az Android Messages applikáción keresztül éred el, amit a Play Store-ból tölthetsz le. A DT RCS díjazása A szolgáltatás aktiválása ingyenes, nincs egyszeri és időszakos díja. A DT RCS a chat-üzenetek és fájlok küldéséhez Wi-Fi-t vagy mobil díjcsomagod szerinti mobilinternet kapcsolatot használ. Chat-üzenet esetén mobilinternet csomagodnak megfelelő a díjszabás, ha nem interneten küldesz üzenetet, tehát SMS/MMS esetén pedig a mobil díjcsomagodnak megfelelő SMS/MMS díjat számítjuk fel. További részletek, felhasználási feltételek, készülékbeállítások, gyakori kérdések a Telekom honlapján.
 12. Mi a privát üzenetküldő? A privát üzenetküldő a fórum saját, belső levelezőrendszere. Úgy üzenhetsz vele a közösség többi tagjának, hogy az üzeneteket csak ti látjátok. Két nagy előnye van az e-maillel szemben: § Nem kell ismerned a másik tag e-mail címét az üzenet elküldéséhez, és saját címed sem kell felfedned, a fórumos felhasználónevetekről azonosíthatjátok egymást. § A privát üzenetek olvashatók és küldhetők a közösség elhagyása nélkül, így egyszerűen és gyorsan egyeztethetsz a közösség többi tagjával. A privát üzenetküldő használatához regisztrációt követően be kell jelentkezned. Ekkor a lap tetején megjelenik a privát üzenetek boríték ikonja. Kattints rá a megnyitásához. Hogyan küldhetek privát üzenetet? Privát üzenet küldése: § Jelentkezz be a közösségbe. § Kattints a boríték ikonra a Privát üzenetek megnyitásához. § Kattints az Üzenetírás gombra. § Írd be a címzett fórumos felhasználónevét a Címzett részbe. § Írd be a témát a Tárgy részbe. § Írd be az üzeneted az Üzenet szerkesztő mezőjébe. § Kattints a Küldés gombra. Hogyan olvashatom el a privát üzeneteimet? Privát üzenet elolvasása: § Jelentkezz be a közösségbe. § Kattints a boríték ikonra a Privát üzenetek megnyitásához. § Egy üzenet elolvasásához kattints az üzenet tárgyára. Hogyan válaszolhatok a privát üzeneteimre? Válasz privát üzenetre: § Jelentkezz be a közösségbe. § Kattints a boríték ikonra a Privát üzenetek megnyitásához. § Egy üzenet elolvasásához kattints az üzenet tárgyára. § A megválaszoláshoz kattints az üzenet/ üzenetek alatt található Válasz erre a beszélgetésre mezőre. § Írd be az üzeneted. § Kattints a Válaszolás gombra.
 13. Sziasztok! A csatornakiosztást a Magyar Telekom - csakúgy, mint minden műsorterjesztő - évről-évre a meglévő és új megállapodásai függvényében alakítja. A FOX Networks Grouppal - mint minden lejáró megállapodásunk kapcsán, más csatornák jogtulajdonosaival is - kétoldalú tárgyalásokat folytattunk arról, hogy 2017-ben milyen keretek között tudjuk együttműködésünket meghosszabbítani. A megállapodás sikeressége minden esetben a résztvevő felek együttes döntésén múlik. Szemben más csatornákkal, sajnálatosan a FOX-ot és a National Geographic Channelt képviselő társasággal nem született olyan megállapodás, amely mindkét fél számára megfelelő lett volna. Így megegyezés hiányában 2017-től nem szerepeltethetjük kínálatunkban ezeket a csatornákat. A FOX Networks Group csatornáinak értékeit ismerjük és elismerjük, a kínálatunkban fontos helyet foglaltak el ezek a programok, ezért törekedtünk arra, hogy a meg nem született megállapodás miatt kieső csatornákat tematikájában is hasonló programok tudják pótolni. Így az ismeretterjesztés területén a History csatorna, valamint a Travel került be a családi csomagba, de tovább erősödött például a Discovery Science, a DTX, , Viasat History, Viasat Explorer elérhetősége azzal, hogy ezek a Nagyvilág csomagon túl az új, Szuper Családi HD csomagban is elérhetővé váljanak olyan ugyancsak értékes csatornák mellett, mint a Spektrum, a Discovery Channel, vagy a BBC Earth David Attenborough kiváló filmjeivel. Szintén a kínálat része lesz az RTL-Spike csatorna. Ugyanígy, a FOX-ot helyettesítő csatornaként továbbra is elérhető a hasonló tartalmakat kínáló AMC, a Cool, a Prime vagy a Comedy Central a Simpsons családdal, de a Szuper Családi HD csomag részévé váltak olyan sorozatokat kínáló csatornák is, mint az AXN Black, az AXN White, a Sorozat+, vagy a Film+2. Bízunk benne, hogy 2017-ben is sikerül olyan kínálatot biztosítanunk számotokra, ami minden igényt kielégít. A 2017 elejétől érvényes csatornakiosztás részleteiről számlavégi üzenetben értesítünk benneteket, de a honlapunkon is megtekinthetitek a hét elejétől. Üdvözlettel: Telekom és a Telekom fórum csapata
 14. Szia dptrsk! Köszönöm, helyesbítettem
 15. Sziasztok! Hosszú ideje jelen vagyunk a közösségi média állandóan változó világában. 2009-ben alakítottuk ki a közösségi segítségen alapuló Telekom fórum elődjét, illetve a hivatalos Facebook és Twitter oldalainkat. Ezek a lépések az évek során rengeteg tapasztalatot és főleg számos új kihívást, egyben lehetőséget hoztak magukkal. Nagyon örülünk neki, hogy egyre többen követtek minket - azóta már Instagramon, Youtube-on és LinkedInen is! Bármelyiket is böngésszétek éppen, biztos nem újdonság számotokra, hogy sokféle tartalommal találkozhattok a Telekom név alatt. Például Mobiltudós bejegyzésekkel, szolgáltatás-, okostelefon videókkal, -leírásokkal, fesztiválos anyagokkal. Közös bennük, hogy mindegyikhez hozzászólhattok, és ezt meg is teszitek - aminek mi nagyon örülünk. A különböző felületeinken számtalan kérdéssel fordultok hozzánk, de rendre kapunk kritikát és azért egyre több köszönetet is. Azon dolgozunk, hogy mindenkinek a lehető leggyorsabban tudjunk segíteni – közben örömmel látjuk, hogy szépen nő azok száma is, akik ebben válaszokkal, konstruktív hozzászólásokkal támogatják a közösséget és bennünket! Egy ideje arra jutottunk, hogy erre nekünk is reagálni kell. Létrehoztunk egy kis csoportot, ahová azokat hívtuk meg, akikről úgy láttuk, aktivitásuk, segítőkészségük, tudásuk, érdeklődésük és persze őszinte hozzáállásuk révén kiemelkednek a többiek közül. Remek visszajelzéseket adtak és adnak nekünk, számítunk véleményükre a mindennapok, illetve az eseti tesztelési lehetőségek során is. Adódhat egy jogos kérdés: nem, mindezért nem kaptak anyagi juttatást. Nem “bérkommentelőket” keresünk ugyanis, hanem egy olyan közösséget építünk, aminek tagjait érdekli egymás véleménye, a telekommunikáció világa, ideértve a szolgáltatásainkat, egyes folyamatainkat. Ők a Superuserek, akiknek ezúton is köszönjük a segítséget! Superuserek lehettek ti is, ha a fentiek igazak rátok! Beláthattok a kulisszák mögé, részt vehettek szolgáltatások és eszközök tesztjében, alkalmasint pedig a Superuser találkozókra is eljöhettek, ahol tartalmas beszélgetések, viták várnak rátok Telekomos helyszíneken és előadókkal. Amennyiben érdekel benneteket, kérdezzetek akár itt, akár privátban Köszönöm, szép napot: István
 16. Kedves Fórumozók! Tudomásunkra jutott, hogy a jelenleg folyamatban lévő Domino adategyeztetésre hivatkozva csalók visszaélnek a Telekom nevével, azzal keresik meg a Telekom ügyfeleit, hogy küldjenek SMS-t egy megadott számra. Kérjük, hogy fokozott figyelemmel járjatok el, az ilyen megkeresésnek, felhívásnak ne tegyetek eleget! A Domino adategyeztetés keretében cégünk SMS-ben megkeresi ugyan Domino ügyfeleit, de ennek tartalma kizárólag arra vonatkozik, hogy az ügyfelünk végezze el a kötelező adategyeztetést, SMS küldésére semmilyen formában nem kérjük! Az adategyeztetésről itt találtok részleteket.
 17. Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati rendszereinkben és a honlapunkon karbantartást végzünk, ami az ügyfélszolgálati rendszerek esetén 2017. március 23-án 22 órától várhatóan március 24-én reggel 8 óráig, a honlapunkon pedig 2017. március 23-án 20 órától várhatóan március 24-én 14 óráig tart. A munkálatok ideje alatt az önkiszolgáló ügyfélszolgálat és az automata rendszerünkben történő jelszavas és hangazonosítás nem lehetséges, továbbá munkatársaink is csak általános tájékoztatást tudnak nyújtani. A honlapunkon egyes oldalak, funkciók korlátozottan elérhetőek. Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, megértését és türelmét köszönjük.
 18. Befejeztük az ügyfélszolgálati rendszereink karbantartását. Az online rendszereink, honlapunk karbantartása továbbra is folyamatban van, ez várhatóan 14 óráig tart. Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, megértését és türelmét köszönjük.
 19. Sziasztok! Dolgozunk rajta, de kérek egy kis türelmet, mert ezúttal egyszerű beállítással sajnos nem orvosolható Köszi, szép napot!
 20. Sziasztok, a kérdéseitek és válaszaitok egy része alapján úgy gondoltuk, hogy érdekelne benneteket a Telekom honlap működése, jövője. Így Most kérdezz! eseménysorozatunk következő állomására a Telekom honlap szakértőjét hívtuk meg, aki 12.19-én 11 és 12 óra között segít majd nekünk eligazodni a témában! Kérem, hogy erre a bejegyzésre válaszolva addig is kérdezzetek, válaszoljatok, illetve 12.19-én 11 órakor gyertek, várunk benneteket! Köszönöm, szép napot: István
 21. Kedves anonymus, Természetesen van ütemterv. Nagyon remélem, hogy jövő év ilyenkor már nem így tennéd fel a kérdést
 22. Kedves anonymus, Ígértem, hogy válaszolok egyenként is a kérdéseidre: - Amikor megadok egy MT számot mért nem ismeri fel a weblap hogy ez mt szám és nem telefon szám. Szépen lehetne szűrni szöveg hosszra, tartalomra első x karakter vizsgálat stb Tudtommal ez a funkció pont így működik nálunk a belépés oldalon. Ha valahol nem ezt tapasztalod, akkor az hiba. El tudnád küldeni, hogy ezt hol tapasztaltad? - Borzalmasan sok helyen van pontatlan leírás Ezt szomorúan hallom. Igyekszünk ezeket javítani. ha vannak konkrétumok, akkor azokat akár azonnal tudjuk orvosolni. - Otthoni fronton sok csomag hiányzik szerintem, pl mail fiók testre szabása alias, weblap csomagok kezelése stb Az otthoni folyamatok online támogatottsága sajnos még nem a legtökéletesebb. A weboldalnak nem erre a részére vagyunk büszkék. Folyik az ezzel kapcsolatos fejlesztés, de sajnos még néhány hónap múlva sem fogjuk tudni elérni azt a kiszolgálási szintet, amit én szeretnék. Jövő év ilyenkor azért remélem, hogy már ilyen jellegű kérdés, panasz nem fog érkezni -Mobil oldalon megrendelt csomagokat mért nem lehet le mondani ? Kiegészítő szolgáltatásokat szabadon lehet ki- és bekapcsolni, de egy teljes előfizetés megszüntetése egy komplett elszámolást jelentene az ügyféllel. Ezt a folyamatot szeretnénk személyes vagy telefonos támogatás mellett működtetni. - Alapjában véve mi adja a pontatlanságokat megrendelt csomagnak látszik vmi közbe inaktív stb stb (Ismerem crm oldalt de az egy magában remélem nem indok) Sajnos itt nem teljesen pontosan értem konkrétum nélkül, hogy mire gondoltál. -Chat ablak felbukkanása milyen tematikához van kötve ? Ez egy Liveperson chat megoldás, amihez üzleti szabályokat lehet rendelni, és a chat ablak e szerint az üzleti logika szerint ugrik fel. Erről bővebben a http://www.liveperson.com/ oldalon tudsz olvasni. - Mobil oldalon lehetséges lesz a jövőben gyakrabb frissítés mint 6+ óra Sajnos itt nem teljesen pontosan értem konkrétum nélkül, hogy mire gondoltál. Esetleg egyenleg kijelzésre? - My T-home-ba való belépés vagy mobil belépés után MINDEN alkalommal zaklat a webolap hogy kell nekem egy Telekom fiók mert a nélkül nincs életem. Be pipálom hogy nem kérek ilyet SOHA köszi erre kövi belépésnél ugyan ez. Vagy a check boxot kéne kukázni vagy bekötni jó helyre. Jogos, de azért ajánlanám, hogy készíts egy Telekom fiókot. Sokkal könnyebb lesz a bejelentkezés na tessék, most még itt én is zaklatlak ezzel - Logisztikailag mért nem jelzi a weblap a dolgokat. Pl össze rakok egy csomagot okay xy T-pontba kérem. Erre szól a rendszer h nem kérheted sehova vissza kell lépkedni mindennek az elejére hogy egyesével meg nézzem mi nincs raktáron vagy mit nem lehet át venni csak egy helyen. Konkrétan így jártam 5+ darabocs csomag x T-pontba kértem de csak Y ban lehet át venni mert csak pont. Erre sehol semmi jel vissza kellet menni teljesen legelejére a dolognak hogy aha az a baj. Egy fel ugró ablak jó lenne hogy hey pajti azt a cuccot csak ott veheted át sehol máshol mit akarsz tenni. ? Minden készülék terméklapján van egy olyan rész, ahol meg tudod nézni, hogy hogyan tudsz hozzájutni. Kiszállítással vagy személyes átvétellel. Pl. „Kiszállítjuk 1-2 munkanapon belül. Átvehető 591 helyen, 13 Telekom üzletben akár azonnal” Elképzelhető, hogy ezek szerint nem tettük eléggé feltűnő helyre. - Shopbol meg vehető cuccok jobb elosztása kategóriák stb leírások javítása. Esetleg hivatalosa gyártó oldalára mutató linkek tesztek videók stb ? Eléggé sokat teszteltük a struktúrát, és így alakítottuk ki, de ha van ötleted, azt szívesen fogadjuk, és akár meg is teszteljük. - Mobil fronton mért netto árakat mutat ? Csak az üzleti oldalakon mutatunk nettó árakat. minden más helyen bruttót. Hol tapasztaltál ettől eltérő működést? - Mért nem lehet mobilnet csomagot váltani ? Nemsokára lehet majd
 23. Kedves root, Pontosan mi a hiba, mit tapasztalsz és milyen eszközön? Tudom jelezni a kollégáim felé.
 24. Kedves foxylady, Köszönöm a visszajelzést! Jelzem a kollégáimnak, hogy ezzel kezdjünk.
 25. Kedves zoli62, Az oldalainkon már nem használunk flash animációkat. pl. a főoldali promóció váltást java mozgatja. Törekszünk arra, hogy minden eszközön ugyanolyan élményt tudjon nyújtani az oldal. Szerintem egyébként összeegyeztethető kell legyen a látványosabb megjelenés és a gyors és megbízható működés. Sajnos ebben még fejlődnünk kell, de a technológia képes rá, csak jól kell használni.