Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Luciferi

Tag
  • Tartalmak

    33
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Luciferi posztolt

  1. Sziasztok!  

    Közel 1 évvel ezelőtt amikor az elsők között én is lecseréltem az IPTV-t ilyen boxra, már akkor olyan problémák voltak, hogy azonnal visszakértem a régi IPTV-s rendszert, de, hogy azóta se történjen semmi komolyabb változás az valahol felháborítja az embert! Havonta komoly összegeket fizetünk, de nem azért, hogy állandóan húzogassuk, dugdossuk, újra indítsuk az egész rendszert! Szeretném ha komolyan foglalkoznának az új rendszerrel, mert ez nem méltó a "T"-hez!    

  2. 16 órája, Roli82 írta:

    Nem tudom miért nem értették EUSP 4K, fejlesztők és mi tesztelők is tudunk róla.

    A Németekéhez hasonlító felhasználói felületen dolgoznak, bugos még nagyon, ezért még a tesztelők se kapták meg. Talán idén őszre meg lesz a kiadásra szánt verzió.

    Amit most látsz referencia klienst arra az lett mondva, hogy nem megvalósítható a csatik rendezése.

    Tudod azért érdekes dolog, tudják, hogy rosszabb minőségű az EUSP 4K és mégis kínálják sőt nem kevés pénzt el is kérnek érte!  De tudom az IPTV is döcögősen indult aztán ki forrta magát!

  3. Hát nekem is van tapasztalatom az új rendszerrel kapcsolatban: az EPG-ben a csatik össze-vissza vannak rendezve, nem tudom az általam nem nézett csatikat törölni, hogy ne is hozza fel az EPG., EUSP. 4k nézhetetlen minőségű, felvétel opció eltűnt ( ezek már jelezve ), kicsit átgondolatlanul lett megtervezve a rendszer, a régi IPTV-ből át kellett volna hozni a jó dolgokat, esetleg azok köré megtervezni az ujjat, túl sokat akartak egyszerre megvalósítani! A hang néha nem egyezik a látott képpel ( csúszik )!

    Erre mondták, a kevesebb több lett volna ! Egyenlőre ennyi, nem túl biztató indulás, csak tudnám mit teszteltek ezen hónapokat át, mikor nálam két nap alatt minden rossz elő jött!  

  4. Ekkor: 2021. 03. 29. at 20:16, anonymus írta:

    jelenleg sehol, jelezve lett a fejlesztők fele ez a igény. 

    Ha lehetne jelezni még a műsorújságban megjeleníthető csatornák állításának lehetőségét is! Mivel nem minden csatornát nézünk ezért azt meg se jelenítse az EPG-ben, úgy ahogy jelenleg is van az IPTV-ben! Köszönöm

  5. Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam a webrádió adóinak csökkenését, főleg az ismertebbek eltűnését! Gondolok a Retró és a Rádió1-re. Természetesen a kormány rádiók mindegyike továbbra is halható! Bosszantó az, hogy a kábelrendszerről is eltűntek ezek a csatornák, mondván majd a webrádió tartalmazza majd! Eddig!  

  6. Sziasztok! Már régóta tapasztalom, hogy az EPG nem azt írja ami a TV-ben megy, főleg a M4 sporton, szinte minden nap! Ezek a fényképek szombat ill. ma reggel készültek! Foci helyett úszás, úszás helyett foci stb. Várom a válaszokat! Köszönöm!

    IMG_20201107_144640.jpg

    IMG_20201107_182636.jpg

    IMG_20201107_184837.jpg

    IMG_20201108_092035.jpg

  7. Ekkor: 2020. 08. 10. at 12:05, Telekom szakértő írta:

    Szia @Luciferi!

    A műsorújságot érintő központi hibáról nincs tudomásunk. Kérjük, ha ismételten hibát tapasztalsz a megjelenő programok kapcsán, itt privát üzenetben jelezd felénk, megadva a csatorna és műsor nevét, akár képernyőképet, fényképet csatolva és kivizsgáljuk a hibát. ^Levente

    Az M4 csatornán folyamatosan rossz műsor van írva a valóság helyett! Tegnap este is jégkorongot írt miközben labdarúgást adtak! 

  8. Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ha más területen (lásd 5G), haladunk az idővel előre és ott megakarunk felelni, akkor azt a TV. terén is meg kellene tenni nem csak bizonyos területeken! Ezért furcsák ezek a válaszok, hogy mit akarunk a 4K-val! És most nem beszéltünk a 8K-ról!

  9. Köszi a választ! HD-n nézem, ezt már régóta észre vettem a mit írtam! Nekem akkor is úgy tűnik, hogy gyengébb a közvetítés minősége mint a külföldi közvetítés!

  10. Sziasztok! Kérdésem a következő: a Sport TV-n, és a Spíleren közvetített foci meccsek képe tökéletes, még az M4-n levő, elmosódott a játékosok mellett, homályos  mozgás közben a fű, stb. Olyan mintha kispórolták volna a HD jelet! Létezik ez? Köszi  

  11. Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel!

  12. Ekkor: 2014. 11. 06. at 15:55, ApaFia írta:
    23 órája, OldMike írta:

    Van egy érdekes tapasztalatom, ami remélem nem csak placebo. Lett ez a ...Mozi végű csomag egy halom új HD változattal. Nekem nincs, mert ezek többségét SD-ben sem néztem, egy két csatorna néhány műsora miatt nem érné meg. Viszont azóta észrevettem, hogy pld. a DOQ vagy az OZONE néhány műsora SD-ben is észrevehetően jobb minőségű lett. Tehát nem csak a TELEKOM hibás abban, hogy rossz az SD-k minősége, hanem a tartalomszolgáltató is. HD-ben már nem adhatja le az eddigi silány kópiáját, és ez valahogy az SD-ben is átjön.

     

     

  13. A válaszom nem ironikus, csupán a tényeket irtam le! Láthatod Te is, hogy egyetlen nagy társaságnál sem elérhető a Spiler 2, én is ugyan annyira szeretném nézni mint Te, a tények sajnos ellenünk vannak! Ez egy közös harc a társaságok között a tulzott árazás végett! Gondolom majd szinte egyszerre fogják bejelenteni a csomagba vételről.

×
×
  • Új...