Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7064

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7064 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Kedves Roli82 ! Akkor ezek szerint úgy lehet érteni, hogy a Szuper Családi HD csomagban 2017-től továbbra is megmarad a NatGeo, NatGeo Wild, Viasat Nature és Viasat History elérhetősége? Csupán a HD felbontású változat nem lesz benne a csomagban (ez nem nagy probléma)? (Mellesleg a jelenlegi csatornaleosztási lista szerint a VH 1 csatorna benne van a Szuper Családi HD csomagban!? Vagy mégse?) Nekünk jelenleg Családi HD csomag van, azért nem teljesen tudom, hogy mi az igazság, de ahhoz hogy a Telekom IPTV megtartása és Magentára átállás mellett tudjunk dönteni, az aláhúzott kérdésre való igenlő válasz nagyon fontos lenne! Köszi
  2. Kedves Attila! Nem vitatkozom, hanem idézem a levélben leírtakat: "Módosítás hatálya: 2017.01.03 Érintett szolgáltatás: TV Módosítás lényegének rövid leírása: IPTV kínálatunk a következők szerint módosul. A Családi és Családi HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a History, Travel, Fit HD, Humor+, Spiler TV és a Chili, kikerül a D1TV. A Családi HD és Szuper Családi HD csomagba bekerül a History HD és a Travel HD, kikerül a Nat Geo és a Nat Geo Wild. A Nagyvilág kiegészítő csomagba bekerül a FEM3, Zenebutik, kikerül a Viasat Nature/History HD. stb." A felsorolás még hosszan folytatódik. A pirossal kiemelt cáfolja a te állításodat. Mivel sok helyen sokféle nyilatkozat jelent meg, mostantól az irányadó az, amit írásban értesítésként elküldtek, mert erre fognak minden egyes változtatás esetében hivatkozni. (Lakossági ÁSZF 2/d függelék, és Lakossági ÁSZF 2/d függelék 4.pont) Akkor most a fenti konkrétumokkal kapcsolatosan szeretném hallani az ellenvetést.
  3. Nos, én kezdtem örülni, hogy minden rendben van. Ugyanis nekünk januárban jár le a hűségidőnk és éppen terveztük, hogy belépünk a Magentába (mivel eddig minden szolgáltatásunk Telekomos volt), s még megrendeljük az HBO MaxPack mellé a Nagyvilág minicsomagot is, mivel mióta megnyitották a Viasat Nature és Viasat History csatornákat, majdnem többet nézzük őket, mint a NatGeo és NatGeo Wild-ot. S ez jelentős része a TV nézésünk idejének. Azután pénteken (11.18-án) megkaptunk egy levelet a Telekomtól, amelyben tudatták velünk a kisbetűs részben, hogy a 2017-től kikerül a szolgáltatásból a NatGeo, NatGeoWild, ViaSat Nature és History stb és bekerülnek a TV2 csatornák (Isaura, Kiwi stb). Jelzem, mi a hagyományos TV 2-t sem nagyon nézzük. Ez bennünket maximálisan felháborított, mert a bekerülő csatornák csupán a népbutításra elegendő színvonaltalan "szolgáltatások". Nem szeretnénk egyiket sem... Egyszóval Platina kártyásként fájó szívvel fel fogjuk mondani a Telekom IPTV-t még akkor is, ha emiatt műholdas kell majd, mert itt nálunk nincsen más kábelszolgáltató (értelemszerűen másik szolgáltatót választunk a TV-hez). Egyszóval a net és a telefon marad Telekomos, meg persze a mobil, de a TV-t kiszedjük a csomagból. Sajnos, mivel már csak annak hiszek, amit hivatalosan leírva megkapok, ez feltehetően nem visszafordítható, ugyanis ha nem akarok TV nélkül maradni, el kell indítani a műholdas szolgáltatás telepíttetését lassan. Egyszóval amennyiben pár napon belül nem érkezik a Telekomtól olyan értesítő, ami az előzőekben leírtakat cáfolja, akkor meg fogom tenni a lépést.
×
×
  • Új...