Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sergei

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit sergei posztolt

  1. 4 perce, ApaFia írta:

    Igen ,sat on lehet néznia HBO 1 2 3 at A HBO GO n pedig okos tv-n laptopon asztali számítógépen ,mobilon bármikor nézheted csak internet kapcsolat kell hozzá. ;)

    Rendben de emiatt van HBo go elérésem mert van ez a csomag amibe ezt az hbo 1-3 lehet nézni ugye? 

  2. 3 órája, Roli82 írta:

    Fix havi díjért (2.490 Ft) tudod igénybe venni az HBO GO-t ami Magenta 1 csomagosoknak nem csökkenti a mobil internet adatkeretét.

    Egyébként közvetlenül az HBO-nál is elő lehet fizetni elkötelezettség nélkül az HBO GO-ra 1.490 Ft-ért csak azt nem tudom, hogy ilyenkor csökkenti már a mobilnet adatkeretét vagy sem. :)

    Az HBO GO-n kivett filmekért nem kell külön fizetni. :)

    Köszönöm a választ. :) Annyi van ez a tvhez hogy tudom nézni az hbo 1 2 3 ehhez járhat az hbo go elofizetes? Mert beirtam az oldalon az mt azonosítót és engedte regisztrálni a hbo gót. Most ugye akkor ez ingyenes? Mármint külön nem kell fizetni. 

  3. Üdv tudom buta kérdés ha jól tudom Magenta 1 elöfizetésem miatt van ez a Korlátlan tv és film ópcio. Sikerült regisztrálnom mt azonositó alapján az hbo gora. Az lenne a kérdésem ugye ez nem ugy müködik hogy pénzért kölcsönözöm ki a filmet ? Tudom buta  kérdés de ugye ingyen nézhetek bármennyi filmet ? Lehet keverem a tv goval. Most találkoztam elöször az HBO GOval elnézést a buta  kérdésért.

  4. 9 órája, dptrsk írta:

    Szerintem ilyenre nincs lehetőség.

    Andriod verzióváltásnál erősen ajánlott egy gyári beállítások visszaállítása, ez megtörtént?

    Üdv egyenlőre még nem reménykedtem vissza lehet azért nem csináltam illetve mert még a 7.0 csináltam gyári visszaállitást azt vettem észre egyre lassabb miután csinálok egy gyári visszaállitást ezt nem tudom mitöl lehet.

×
×
  • Új...