Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sergei

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

sergei eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. sergei

    HBO GO használata ingyenes?

    Rendben de emiatt van HBo go elérésem mert van ez a csomag amibe ezt az hbo 1-3 lehet nézni ugye?
  2. sergei

    HBO GO használata ingyenes?

    Rendben de ugye azért mert tvn sat tv ezen külön tudom nézni az hbo 1 2 3? Biztos van ilyen csomag. Elnézést nem értek ezekhez a csomagokhoz elég noob vagyok
  3. sergei

    HBO GO használata ingyenes?

    Köszönöm a választ. Annyi van ez a tvhez hogy tudom nézni az hbo 1 2 3 ehhez járhat az hbo go elofizetes? Mert beirtam az oldalon az mt azonosítót és engedte regisztrálni a hbo gót. Most ugye akkor ez ingyenes? Mármint külön nem kell fizetni.
  4. Üdv tudom buta kérdés ha jól tudom Magenta 1 elöfizetésem miatt van ez a Korlátlan tv és film ópcio. Sikerült regisztrálnom mt azonositó alapján az hbo gora. Az lenne a kérdésem ugye ez nem ugy müködik hogy pénzért kölcsönözöm ki a filmet ? Tudom buta kérdés de ugye ingyen nézhetek bármennyi filmet ? Lehet keverem a tv goval. Most találkoztam elöször az HBO GOval elnézést a buta kérdésért.
  5. Hát ez az de vmiért ugy érzem lassabb lenne nem tudom miért.
  6. Üdv egyenlőre még nem reménykedtem vissza lehet azért nem csináltam illetve mert még a 7.0 csináltam gyári visszaállitást azt vettem észre egyre lassabb miután csinálok egy gyári visszaállitást ezt nem tudom mitöl lehet.
  7. Üdv rendelkezem egy huawei p10 lite (was-lx1 )telekomos függő készülékel van megoldás a 7.0 visszaállításra ? (Persze ami legális tudom vannak huawei finder de ezeket nem szeretném kiprobálni). Napokban frissitett 8.0 ra de el kezdett lagolni a telefon meg néha van hogy az ujlenyomat olvaso se érzékeli az ujjlenyomatom. Elöre is köszönöm a segítséget.
  8. sergei

    Huawei P8-lite android 6.0

    Üdv 2 hónapos p8 lite tulajdonos vagyok ale21- c150b205 build verzios a rom telekom függös 1 simes erre mikor várható a 6.0 eddig nem frissitett vagy hogyan lehet erre a szolgáltatost feltenni garancia vesztés nélkül ?
×
×
  • Új...