Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hari

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Hari posztolt

  1. Ekkor: 14/02/2022 at 10:27, Telekom szakértő írta:

    Szia! Információink szerint Nyúl területén az optikai hálózat átadása 2022 3. negyedévében várható. A türelmedet köszönjük! ^Gabriella

    Üdv, Van valamilyen update Nyúl településről az optikai hálózat befejezését illetően? Már jó néhány utcában be is fejezték a munkálatokat ha minden igaz.

  2. Üdv,

    Nyúlon lakok, közvetlen szomszédja Győrnek. Már 2016 óra szenvedek az itthoni rossz sávszélességgel és a lassú internettel a valamint a gyorsító opcióval amit elméletileg mobilinternet pótol ki , akkor van 60mbs(szörnyü sávszélességgel) net kb hetente 1x. 

    A kérdésem nagyon egyszerű : Mikorra várható Optikai fejlesztés Nyúl településre?

  3. Szóval , kaptuk ezt a "gyorsitó" modemet, amivel 10/0.5 ről lett 50/10-es netünk. A sávszélesség is 1-2 hónapig müködött ezután elkezdett kikapcsonlni-beindulni MAGÁTÓL mostnában amikor játék közben egy VIDEÓT 144P-BEN ELINDITOK a pingem (ms) 50-60ról kb 150-200asra megy , persze ez mellett ha bárki lóg a neten ,esetleg videót néz  mobilról , vagy laptopról szintén ugyan ez. Ez rohadtul élvezhetetlen , és rohadtul idegesitő. 

    Ezzel most mi az Istent csináljak?!

  4. Üdvözlet kedves olvasó!

    Már 1 éve tűröm a Telekom által szolgáltatott netet. 1 éve váltottunk Telekomra Falu netről ,hogy Ú milyen jó! A problémáim a következőek. Előtte megjegyezném ,hogy gondolom mindenki tudja mi az a válaszidő : (ms) (ping). Szóval. Előfizetésem : Netmánia S (legkisebb) ennél több nem elérhető faluban!

    Játszok éppen ,mondjuk CS:GO. Jelenleg 50ms válaszidőm van fixen és BUMM valahonnan csak úgy felmegy 800-900-ra a semmiből , és lemegy mint ha semmi nem történt volna. Neten SENKI nem volt SEMMILYEN eszközzel nem volt felcsatlakozval. (TP-LINK beállításokban le is tiltottam minden eszközt).

    A másik : Játszok éppen és valaki a családbólnéz videót youtube-on... Ekkora fix 300-500 ms van amikor 600 is. Előre elnézést a kifejezésért ,de SZARRÁ laggolom magam , szaggat a játék , késik minden , lassú sz*r a net nem tölt semmit. Sávszélességhez nem értek , nem tudom beállítani. De még ha valaki bárki más is felmegy bármilyen oldalra 50ms ről istant 200 lesz. 

    Ja meg persze ha az egész család netezik akkor ki crashel (összeomlik) az internet hálózat.

    Segítséget kértem(facebook-on) megadtam OM azonosító , telefonszám stb... Erre jön az üzenet ,hogy HIBÁT TALÁLTUNK , gondolom EL SE HISZEM VÉGRE .. 5 perc múlva : Tisztelt ügyfelünk , rndszere hibátlanul működik. Üdv: telekom. Mondom *****a! Sőt! ha én csinálok játék közben vmit a gépen akkor meghal az egész rendszer! :) És rohadt idegesítő!!!

×
×
  • Új...