Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tatvarek

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit tatvarek posztolt

  1. Amúgy én villanyszerelő vagyok! Kb 6 éve én szereltem a kecskeméti telepet újra!  Szóval nekem elmondták annó hogy az ilyen szerelők (mint ez az anonymus) ! Ezeket csak a pénz érdekli! Ő mondta hogy ők csak cca kábeleket alkalmaznak mert nekik ez a legolcsóbb és nem érdeklik az uniós állampolgárok!

  2. Kérlek add meg a neved és hogy hol képviseled a magyar telekom-ot mint szerelő kedves "anonymus"! Mert hozzám véletlenül se gyere , inkább átmegyek máshoz! Most örülhetsz, hogy nem leszek tekom előfizető! Csak a te kedvedért!

  3. Na köszi a válaszod! Már látom hogy Te egy kontár vagy! Na pont az ilyen kontárokat nem akarok a házamba engedni!!!!(a több írásjel azt jelenti hogy nyomatékosan kiállok a minőség és az intimitás mellett! 

  4. Oké!!!! De én sodrott utp-t húzok be (patch)! A netes kereséseim alapján van rj 45-ami 8p8c csatlakozó ami tömör utpre való és van ami sodrottra!!!  Kérdés hogy a telepítők milyent használnak????? És a telepítés során tesztelik-e a hálózatot sávszélességre???

  5. Sziasztok Telekom ip tv telepítők!! A kérdésem az hogy  ha rendelek ip tv-t de előre kiépítem a hálózatot, akkor Ti ezt hogyan fogadjátok??? (min sf/utp) de mindenképpen patch ( sodtott kábel) Lényegében az a kérdés hogy Ti megkaptok egy létesítési címet meg 1 vagy 2 vagy 3 ip tv setopboxot, ehez a boxokhoz van eredetileg utp kábel a csomagban? 

  6. Először is köszönöm a válaszod!! A rezezett alu minőségi??? Mennyi a sávszélessége, van 1giga? Te hivatalos telekom szerelő vagy???, és ha igen akkor nem biztosítja a telekom az utp-t?? Csak azért kérdem mert Kecskeméten és vonzáskörzetében (nálunk) a szerelők telekomos autóval járnak és elvileg a telekom alkalmazottjai!!!! Nekik a telekom adja a kábeleket nem??

  7. Köszönöm a válaszod Anonymus!!! Én is valahogy így gondoltam! De azért lenne pár kérdésem ha nem baj!?!? Oké kapok egy optikát fogadó eszközt, gondolom az lesz a fő modemem!(ebben nincs wifi?)  Ebből csatlakoztathatok 1-2 telefont és 4 lant, ha jól tudom! Nekem 3 tv-m van! Erre elmegy 3 port, a 4-edik lenne az internet! Te azt írtad switch-hel eloszthatom de csak 100mega lesz a netem, de ha gigabites switch-et(vagy routert) használok akkor lehet gigabites is akár csatornánként-nem??(csak kérdezem mert nem értek hozzá!)  Ja és még azt szeretném kérdezni hogy a szerelők milyen cat5e kábeleket használnak; tömör vagy sodrott erűt(patch), csupa rézt, vagy rézzel bevont alut??? Még annyit hogy ha én kábelezek akkor mennyi kábelt adnak max?(mert nekem 90m kellene) Mégegyszer köszi, és a valaszod is ha válaszolsz!! Bocs a sok kérdésért!

  8. Sziasztok Guruk!!! Kérdésem lenne,  de kérlek ne olcsatok!!! Megoldásra van szükségem, nem alázásra!!! Előre is köszönöm!!! A kérdésem a következő!  Most építették ki nálunk az optikai hálózatot! Szeretnék előfizetni iptv-re!!! +nagysebességű internetre!! Hogy készítsem elő a ház kábelezését???

  9. Sziasztok!

    Felhívtam én is az ügyfélszolgálatot, és ott hamar kiderült hogy rossz felhasználó nevet és jelszót küldtek!!!!! Meg kellett adnom a felhasználói adatokat, előfizető neve, születési dátuma és helye! Utána megmonták a jó felhasználó nevet és jelszavat! Most már minden működik!!! De azért elgondolgottató hogy egy ilyen nagy cég hogy hibázhat ekkorát!!!!??? És nem vagyok egyedül! Ez a szünetmentes szolgáltató váltás????

×
×
  • Új...