Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

perelli

Tag
  • Tartalmak

    42
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

perelli eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Egyéb guru

Összes kitűző

  1. perelli

    VoWIFI a Telekomtól.

    Engem érdekelne, nálunk a pince-garázsszinten eldobálja a mobilnetet, de a VoLTE óta alapból is vannak gondok. Szóval számítana. Pedig Budapest, csak "hegyi". De nem nagyon haladunk, bár olvastam, van olyan teló és ROM, ahol előjött a kapcsoló frissítéssel magától. Mondjuk előhozni én is tudom, persze azzal sokra nem megyek.
  2. perelli

    VoWIFI a Telekomtól.

    Érdekes, hogy két hónapja írtak róla, hogy napokon, heteken belül indul. Így kár volt.
  3. perelli

    VoWIFI a Telekomtól.

    Most akkor működik már, vagy sem?
  4. perelli

    Spíler TV HD

    Az világos, de a kérdés arra irányult, hogy tudja-e valaki, hogy mit terveznek velük, illetve a TVGO-n lesz-e akármelyik HD, akár mondjuk az 1.
  5. perelli

    Spíler TV HD

    Köszi, az van, Magenta. Spíler 2-3, TVGO-n HD-kről lehet tudni bármit is?
  6. perelli

    Spíler TV HD

    A kérdés még mindig jogos, főleg, hogy már szinte minden fontosabb külföldi labdarúgás a Spíleren lesz. Érdemi új infót az ügyben lehet tudni?
  7. perelli

    Magenta 1

    Felhívtam őket, még mellé se lehet pluszban rendelni, várható volt, pedig új hűséggel nagyobb számlával értelmes lett volna nekik. Egyébként meg nem is annyi az annyi, mint amennyiért írják, csak trükköznek szokás szerint az árakkal. Kiválasztasz minden szolgáltatást, egyet kihúzol, akkor nem annyival csökken, mert a többi felmegy. Persze ez valahol ez is érthető, de nem így kellene megoldani, hanem mindegyiknek legyen egy ára, és minél többet választasz, annál nagyobb legyen a kedvezmény, ami lejönn a végén. Követhetetlen, melyik éri meg. Én még rutinos vagyok, de aki nem foglalkozik vele, annak kínai. Bár egyébként lehet, hogy ez is a cél, mert pl. készüléket nem sokat adtak volna el Mobil XL csomagban kisebb nettel, mikor a készülékkedvezmény rá kisebb, mint a havidíjkedvezmény. Ergo szinte biztos bolond, aki így vásárolt telefont.
  8. perelli

    Magenta 1

    Senki? Ne kelljen már telefonálnom, ott mindig 3 ügyintéző 4 félét mond. 4G hang bekapcsolásáért is könyörögni kellett, nem tudták, mi az....
  9. perelli

    Magenta 1

    Hali! Azt szeretném kérdezi, hogy a régi magentások is válthatnak új Magenta csomagokra? Konkrétan arra gondolok, hogy vezetékes telefon helyett lehet-e kérni mobilnetet? Ha nem, akkor lehet pluszban kérni ezeken az új árakon? Mert jóval olcsóbbak a 25 %-os kedvezménynél is a 10 GB és a korlátlan.
  10. perelli

    Hivatalos Függetlenítés

    Hali! Érdeklődnék, hogy a Telekom megvárja-e a törvény hatályba lépését, vagy már korábban ingyenesen függetleníti a lejárt hűségidejű szolgáltatós készülékeit?
  11. perelli

    Magenta 1

    De adják együtt, nekem úgy van. Igaz, nálam 425 forint a dominós, mert régi csomagba vittem be, és utána váltottam, és így nincs a 300 forintos készülékkedvezményem se, mert vettem rá. Így fizetek 2681,25-öt Mobil S + 1 GB-ra. Neked 1650-nek kellene lennie Mobil S + 400 MB-nak. 3000 epackkel, ebből előbb jön le a készülék nélküli 300 és az 500 dominós, az 2200 forint, utána vonják a 25 %-ot. Telefonon intézd.
  12. perelli

    Magenta 1

    Mobil L + 4 GB az 9500. Lejön az 1500, ha nem kérsz készüléket, az 8000. Ebből lejön a 25 %, az -2000. 6000-nek kellene lennie. Intézd el telefonon, az oldal még haldoklik. Van lehetőség, de szerintem már csak új előfizetésre tudsz elhozni telót az 50000-re. És egyébként ha vennél telót Next S-re vagy az újra, akkor ugrana az 1500. És rohadtul megemelték a telókat. Szerintem egyáltalán nem éri meg. Akkor kellett volna venni Next S ATK-ra. Olcsóbbak voltak jóval, és nem nőtt volna az előfizetésed.
  13. perelli

    Magenta 1

    Na én váltottam is, még a Dominó-bevitel kedvezménye is lejött, 3400 forint kb. az említett csomag, az előbb nem számoltam pontosan. A Mobil S meg így 2600 körül lenne, mindkettő rettentően megéri.
  14. perelli

    Magenta 1

    Pontosan. Tavaly május óta van, és új Move M ATK kellett legalább. Egyébként most egyáltalán nem éri meg, ellenben januárban, de még inkább februárban eszméletlen jó ajánlatok voltak. Most nem tudom, hogy jón ki az 50400 kedvezmény, de ha megvan akkor a bolti árlista valami hihetetlen magas árakat takarhat, a kártyafüggetleneknél jóval drágábbakat. Sok tízezreket emeltek. Nekem 43 volt a Nova, de utána levitték 35-re, ami 22-én felment 73-ra, és most az új, hasonló csomagban is annyi. Jókor vettem igénybe. Viszont a Mobil M csomag 1 GB adattal, 25 %-os kedvezménnyel nem rossz csomag 4000-ért.
  15. perelli

    Magenta 1

    Megnézegettem, kegyetlen drágák lettek a telefonok az új csomagok mellé ahhoz képest, amennyik a múlt hónapban voltak, és a normál csomagokhoz képest is
×
×
  • Új...