Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7366

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag7366 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag7366

    Samsung galaxy s7

    Köszi a válaszokat ! Müködik rendesen , az elején volt ilyen gond , plusz amikor szoftverfrissirést csinált ! Olvastam azért is lehetett kisé melegebb ! Koszi mindenkinek !
  2. Törölt_tag7366

    Samsung galaxy s7

    Kosz a válaszokat , az akumlátorral nincs gond birja , csak az zavar melegszik kicsit gyorsan ,mondju kb 3-4 perc telefonálás, vagy kb egy 3-4 perc után ha a fotozással szorakozok ! nem elviselhetetlen , csak fura nekem most még ! Majd megszokom , csak nem tudtam ez menyire problema ! Föleg a bekapcsolo gombnál érzem elsőre a melegedest !
  3. Törölt_tag7366

    Samsung galaxy s7

    Köszi a válaszokat , letöltöttem talán nincs gond lehet csak nekem fura,szokatlan ! Es azt lehet tudni , menyi mondjuk a normális hömérséklet vagy ami már nem jo ? Ezt egy 30 perc folyamatos használat után mutatta, facebook , youtub , pokerstar ! 94 röl indult az aksi , most 84%!.... Proceszor 26.8....akumlator 26.9!
  4. Sziasztok! Pár napja vásároltam egy samsung galaxy s7 készuleket és ugy veszem eszre nagyon hamar melegszik! Ha csak mondjuk egy 5-10 perc facebookozás, vagy simán csak böngészés,vagy pár perc telefonálás!ha folyamatosan használom ,akkor főleg az oldalsó fém keret ,de hátulja is! Persze nem elviselhetetlen, csak fura! De lehet csak az üveg hátlap miatt érzem jobban melegnek, nem tudom !...Azt szeretném kérdezni ez normális,vagy valami gond lehet ?
×
×
  • Új...