Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

altermanus

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit altermanus posztolt

  1. 42 perce, acel írta:

    sziasztok

    édesanyámnak kötöttem volna új szerződést a szerelők "jövünk holnap" felkiáltással elmentek, azota letelt a 15 nap. mit lehet tenni hogy elvégezzék a bekotest? A draga Vanda csak a kezét tarja szét. üsz szintén csak annyit mond hogy várjak a soromra.. 

     

    Én a fogyasztóvédelem fenyegetőznék, és hogyha nem csinálnak semmit, akkor jelenteném. Kó kis karácsonyi ajándék lenne nekik.

    Mi egyszer úgy jártunk, mikor ADSL volt, hogy egyszer volt kapcsolat egyszer nem. Mindig azt mondták a központban, hogy rendben van minden, még akkor is, mikor nem volt jó. Elgurult 1 hét után a gyógyszerem. Adtam nekik még egy hetet, hogy kiderítsék a problémát, ha nem tudják, akkor fogyasztóvédelem. Érdekes másnap végig megnézték, és ezt darázsfészek miatt nem volt jó. Kicserélték a vezetéket, azóta jó volt. 2 éve optika van, na azzal kb sose volt gond.

  2. A  fixhd.tv-t, van rá esély, hogy visszateszik, ha jelzem az ügyfélszolgálaton, és mások is így tesznek?
    Arra lennék kíváncsi, ha valaki szeretne egy csatornát látni a kínálatban és néhány előfizető ezt jelzi, akkor van rá esély, hogy visszakerül-e, vagy sem.

  3. 18 perce, btz írta:

    Amennyiben a Telekom a hálózatában hibát lát, nem hiszem hogy le fogja azt tagadni. Sajnos más út nem létezik a hibaehárítás kéréséhez, mint a 1414 hívása. De jelen esetben, ahogy Anonymus által küldött link is mutatja, a hiba nem a szolgáltatói oldalon van. 

    Érdekes, most minden működik, mikor leírtam fekete képernyő.
    Nem vagyok elégedetlen vagy ilyesmi, mindenhol lehetnek hibák, csak ne erőltessék rám azt, ami tudom, egyértelműen, hogy nem az én hanem a szolgáltató, vagy éppen a TV csatorna streamje miatt nem jó.
    Mondjuk az is érdekes, hogy akkor írnak, mikor már inden rendben van. ( ez kicsiben működik, nagyban nem, szolgáltatónak én is dolgoztam hasonló cégnek) Nem baj legközelebb felveszem, de nem írom ide az adataimat.  (ahogy most sem tettem, mert tudtam nem nálam van a hiba.)

  4. 41 perce, btz írta:

    Üdv!

    Ezerféle oka lehet egy ilyen problémának, amire itt a fórumon további információ hiányában lehetetlen válaszolni. Hívd a 1414-et, amennyiben úgy érzed, hogy a szolgáltató részéről fennálló probléma miatt van a tapasztalt hibajelenség.

    Kikérdeztem néhány embert fórumokon, és a Nicktoons SD és HD, és az MTV (33 programhely) is fekete, úgyhogy tuti központi, vagy MRTL hiba lesz a Telekom rendszerén, mert csak ott van hiba, vagy pixelesedés. Plusz a Mindig TV. PR-Telecom simán megy, utóbbin az HD is.
    Azért meg nem szólok be az 1414-re, hogy hallgassam a dalaikat, utána meg kijöjjön a szerelő, megállapítva, hogy minden rendben. Volt benne részem, kösz kihagynám.
    Felsorolom a városokat ahol megnézték (igen vannak ott ismerőseim):
    - Körmend
    - Nyíregyháza
    - Várpalota
    - Szeged
    Biztos csak nálam van hiba, nézzék át e rendszereiket.
    ------------
    Mire ezt leírtam, az RTL Klub és a RTL Klub HD jó lett, de a többi nem. Más szolgáltatónál jó.

  5. Ekkor: 2014. 11. 14. at 11:52, Roli82 írta:

    Sat TV és Interaktív Sat TV

     

    Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy egész nap pixeles és ugrálos lesz a EUROSPORT 2 HD SAT TV-n? Ha gyorsan mozog a kép akkor nagyon rossz a minősége.

     

  6. 1 órája, anonymus írta:

    Telekom mobil alkalmazás?

    az lesz belőle...
    csak azt tudnám, hogy az mit kezd ezzel a problémával, akinek nincs okostelefonja, és unja a magenta színű zenét...

  7. 3 órája, Roli82 írta:

    Ha jól rémlik a Telekom döntött így, hogy nem adja a Magyar hangsávot. :(

    magyar adás van :) annak vége, hogy van egy euronews x hangsávval. minden nyelvű adásnak, más hírei vannak, áprilistól.
    Asszem nem hiába tettem fel egy parabolát :)

  8. Ekkor: 2017. 09. 19. at 10:55, teherwagon írta:

    Hello @altermanus, újraindítás, ha nem segít, akkor pedig gyári beállítások vissza. ha ez sem hozza vissza, akkor a Té chatje segít (böngészd a telókat a Té honlapján, és hamarosan megjelenik)

    köszönöm, de fél óra múlva lett...

  9. Mikor várhatjuk vissza az M5-öt? Az ,,Ön is tudja" vetélkedőt nagyon jó volt rajta... és a színházi előadások sem voltak rosszak... 
    Telekom Sat TV-m van, és azt írja a STB, hogy (hibakód 5) Nincs aktiválva

×
×
  • Új...