Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gyulánk

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Gyulánk eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Én azt írtam, hogy Egerszólát felől mehet a gyári ponthoz, és onnan megy Sirokig, és Kőkútig, de tovább nem. Szóval nem arról beszélek,hogy Kőkút Szólátról kapja-e, Sirok meg máshonnan, hanem, hogy mindkettő onnan kapja, mert máshonnan nincs semmi. Minden út végén elfogy az oszlop, és az erdőn is csak Szólát felé van csík valaminek. Szóval én a Sirok, és Kőkútpuszta együttes Szólátfüggéséről beszéltem, hogy arról jön, máshonnan nem. Vagyis, hogy össze van kötve az egri járással, és el van választva a péterkeitől.
  2. Az időrend, és a kábeltípus miatt kérdeztem. Mert nem tudom, milyen szempontból számít, hogy melyik járás. De ha a forrás Eger, akkor a Péterkéhez tartozó vonalak egyike sem befolyásol semmit, viszont az Egerhez tartozók igen. Át kéne szabni a járáshatárt, nem csak emiatt. Amúgy az hogy van, hogy ha Kőkutat lekicsinyítem a bal alsó sarokba, akkor a gyárnál lévő sárga, és a tőle ÉK-re lévő kék pont, ha ránagyítok, fehérek lesznek?
  3. Ahogy nézegettem, nem Sirokból megy a gyárba, hanem Egerszólát felől mehet a gyáron át Sirokba. Sirokot viszont a péterkei járásba tették, Egerszólát pedig az egriben van. Ez hogy befolyásolja a dolgot?
  4. Úgy. Amúgy mi az az üzleti? Mondjuk gondolom az az egy a gyár, afelől jön be a telefon Sirokból.
  5. De biztos, hogy lesz? ADSL-nél se vették hozzá. Azok a sárgák max. telefonvonalak modemmel.
  6. Mikor, és mi várható olyan helyen, amiről nem is tudnak (mert egybe vesznek papíron a szomszéd településsel), és ADSL sincs kiépítve?
  7. Mikor, és mi várható olyan helyen, amiről nem is tudnak (mert egybe vesznek papíron a szomszéd településsel), és ADSL sincs kiépítve?
×
×
  • Új...