Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7758

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7758 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Az mindenesetre biztos, hogy a napi net mellett lehet használni a Marathont. Ma nekem is azt fogyasztotta már és nem a napi net kapcsolt be.
  2. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Roli épp az ellenkezőjét mondja a másik topikban: elvileg a Marathont fogja használni, a napi net csak azért kell, mert feltétel, hogy aktív net adatcsomag legyen alatta. Más esetben teljesen értelmetlen a napi net mellé Marathon. Egy hónapban nagyon sokra jön ki a napi net díja, ráadásul épp azt az opciót öli meg, amiért az ember marathont vesz. Ergo, hogy ne kelljen minden hónapban (pláne ne minden nap) fizetni a netért.
  3. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Viszont így már ok a dolog, lényegében ez volt a cél. Köszönöm.
  4. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Megvettem a maratont. Nem kapcsolom ki a napi netet de akkor azt fogja használni mindig? A maraton meg ott lesz dísznek?
  5. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Rendben, nem felejtem. Kíváncsi leszek hogy fog működni.
  6. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Dominós vagyok. Aktiváltam a napi netet, de majd töltenem kell a kártyára pénzt, hogy elég legyen a maraton-ra. Egyébként most már engedi a vásárlást. Nagyon köszönöm a segítséget.
  7. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Akkor itt lesz a bibi. Inaktiváltam a Net Pluszt. A díjfizetést pedig gondoltam átutalással rendezném. Eddig nem voltam nagy telefon guru azért is akasztott meg a dolog, de még szerencse, hogy ennyire segítőkész vagy.
  8. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Röhej! Nincs benne a Maraton a lehetőségek között, csak a Net Pluszt és a napi netet ajánlgatja! Egyébként ha megrendelem a szolgáltatást akkor annak díját az egyenlegemből vonja le?
  9. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Köszi! A végén azt írta ki, hogy a "szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbálja meg később."
  10. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Szia Roli! Néztem ott is, de érdekes a dolog. A megújuló csomagokat engedné aktiválni, de az egyszeri adatcsomagoknál nincs ott az "aktiválom" gomb. Egyébként ez azért lenne fontos nekem, mert nincs szükségem havidíjas netre. Főleg wifire kapcsolódok, ezért egy Maraton 1G -s net bőven elég lenne arra az időszakra amikor nem vagyok wifi közelben. Csak a biztonság kedvéért. Sajnos egy félreértés miatt a NetPlusz L-t aktiválták nekem, de az ugye egy hónap után lejár, és kész ráfizetés mert alig használtam a netet. 200MB körüli forgalom volt rajta.
  11. Törölt_tag7758

    Mobilinternet

    Sziasztok! Szeretném megrendelni a Maraton 1GB -os netet, de amikor rákattintok a "megrendelem" ikonra, akkor visszadob a profilom fő oldalára és nem történik semmi. Mi lehet a baj?
×
×
  • Új...