Törölt_tag7790

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag7790 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Na ami még érdekes lett, hogy két boltban is voltam és mindkét helyen más havidíjas ajánlatot kaptam a magenta 1 előfizetésemre. Várható hogy változik a tv kínálat a telekomnál?
 2. Oké, rendben és köszönöm a segítséget. Mindenképpen jobban járok, mert a tévé is olcsóbb mintha boltban venném. Illetve amennyivel kedvezőbb lesz az előfizetői díjam (plusz szolgáltatás szint emeléssel is) azt forgatom a tévé árára.
 3. Nekem hasonló kérdésem lenne. Jelenleg minden előfizetésem (mobil + társkártya, vezetékes telefon, internet, tévé) itt van 10 éve. Most március 6-án jár le a 2 éves hűségem (paletta). Szeretnék tévét (samsung uhd) is venni, de eddig minden telekom boltban azt az infót kaptam hogy a jelenlegi előfizetések kedvezményesek lesznek a magenta 1-re váltáskor azonban otthoni készüléket nem választhatok mivel meg van mindhárom otthoni szolgáltatás. Kérdés, ha március 7-én (határozatlan lesz a szerződésem) felmondom a tv részét, majd március 8-án váltok magenta 1-re akkor kérhetek készülékkedvezményt? Igaz, hogy ha a normál kedvezményt nézem akkor is jól járok (akár a magenta kedvezmény és a tévékészülék is kedvezményes) viszont így 50-el olcsóbban vásárolhatnám meg a tévét.