Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

futó_VD3

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

futó_VD3 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. futó_VD3

    Gyorsító opció

    Nálam nem ír ki a weboldal semmit. Gyakorlatilag nem szolgáltatható semmi a címemen. Az ügyfélszolgálatnál egyszer megrendeltem az ötvenest visszavágták következő nekifutásra a 30 ast amit szintén visszadobtak holott a rendszerben mindkettő elérhető. Később pár hónap múlva próbáltam a gyorsító opciót de azt meg sem tudtam rendelni mert csak kötötték az ebet a karóhoz hogy van vezetékes elérhetőség 50 megáig. Mondtam neki kezdetnek lássuk újra a 30 ast mi lesz. Nem lett semmi. Levél még nem jött hogy hivatalosan is műszakilag nem megoldható. A környéken eddig akit tudok majdnem mindnek megoldható volt az 50-es. Nekem a 30-as sem. Idén indul ez az uniós GPON kiépítés ami nem Telekom lesz ezen a területen de ilyen hozzáállás mellett sajnos meg kell hogy szüntessem majd a több mint 10 éves előfizetésemet.
  2. futó_VD3

    Gyorsító opció

    Nálam az volt a válasz hogy mivel nálam elérhető a 30-as és 50-es csomag így nem adnak gyorsító opciót. Akkor megrendeltem újra a 30-as csomagot azóta nem jött semmi még hogy műszakilag nem megoldható. Sem vezetéken sem LTE hálózaton.
  3. futó_VD3

    Gyorsító opció

    Itt jelenleg csak dsl elérhető. Megrendeltem újra a 30-as csomagot de gyanítom ismét visszautasítják majd bár nem értem hogy ilyen sok hibára futás után miért van a rendszerben továbbra is hogy elérhető a nagyobb sebességű internet. Nem tudom hol kéne ütni a vasat hogy legalább a gyorsító opciót engedélyezhetnék de érdekes hogy a kettő ellentmond egymásnak így sem a vezetékes sem az lte verzió nem jön össze.
  4. futó_VD3

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Többszöri sikertelen VDSL megrendelési kísérlet után gondoltam megrendelem ezt a gyorsító opció szolgáltatást mivel a vonalamon nem adnak ki 20-nál nagyobb csomagot. A csalódás akkor ért mikor az ügyintéző közölte hogy az én lakóhelyemen elérhető a vezetékes 30-as és 50 megás internet szolgáltatás is és ezért ilyen területeken nem lehet megrendelni ezt az opciót holott a vonalamon elvileg csak 20 mega a maximum ami adható. A szolgáltatás feltételeknél nem írja egy szóval sem hogy olyan területeken ahol elérhető a 30-as vagy 50-es csomag de a vonal nem teszi lehetővé ezek szolgáltatását nem rendelhetem meg az opciót mivel elvileg nem az adott vonalon maximálisan kiadható sebességet veszi figyelembe hanem az adott központ képes-e 20-nál nagyobb sebességre. Elvileg képes nálam is a létesítéskor viszont mindig elkaszálják a dolgot. Tehát előfordulhat olyan eset hogy a vonal nem tud 20 megánál többet de mivel papíron lehet több a gyakorlatban mégse alapon a gyorsító opció sem rendelhető. Tehát ha megszakad az ember sem tud 15 megánál feljebb lépni mivel ennyit bír a vonal fizikailag. Hová lehet fordulni ilyen esetben ha lehet egyáltalán?
×
×
  • Új...