Törölt_tag7958

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag7958 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Nem drága router.
 2. Ezekkel a beállításokkal is van internet a Tenda routeren.
 3. Idővel hátha rájövök egy másik megoldásra.
 4. Működik, működik. Ehhez a részéhez nem nagyon értek, ezért ebben csak rátok tudok hagyatkozni.
 5. Igen, elérhető az újraindítás után is. Ezeket beállításokat el is mentem magamnak, hogy meg legyen, ha majd reset-re lenne szüksége valamelyik eszköznek.
 6. Úgy tűnik alakul. A Telekom router (HGW) DHCP Servere .64-től .70-ig osztja ki a címeket. A Tenda router WAN kapcsolata a .63-on van, és úgy néz ki, hogy nem éri el a HGW-re csatlakoztatott eszközöket. Ilyen probléma az előző Telekomos routerekkel sose volt. Ha rájuk csatlakoztattam egy másodlagos routert, akkor azok sose látták a fő hálózatot, így semmit se kellett állítani. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! ui.: Képeket mellékeltem
 7. Lan (HWG) ---> Wan (Tenda)
 8. Így gondoltad? Kép
 9. Lan (HWG) ---> Wan (Tenda)
 10. Ott maximum a nyomtató és a tv okosító ip címét tudom letiltani az url filter funkcióval, ami pl nem engedi elérni a nyomtató admin felületét, de úgy néz ki az még nem oldja meg a problémát, hisz ugyanúgy ott vannak a hálózaton.
 11. Az lenne a lényeg, hogy a Tenda csak internetet kapjon, a Telekom HWG-re csatlakozott eszközöket, hálózatot ne lássa.
 12. Nem találok olyan menüpontot a Telekomos HWG-n, ahol ott lenne a 'pppoe passthrough'. Egyébként a másik router egy Tenda 301N.
 13. Ahogy elnézem egyiket se tudom megvalósítani.
 14. Kedves fórumozók! Két hete megrendeltem a gyorsító opciót, így pár napja hozták is az új 'routert'. A készülék jól működik, de lenne pár kérdésem. Csatlakoztatva van hozzá egy másodlagos router, aminek a célja, hogy a lassabb korlátozott internetet szórjon. - Ezzel nincs is probléma, de az új Telekomos routerhez Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatva van egy 'vezeték nélküli' nyomtató és egy ChromeCast, és sajnos mutatja a másodlagos router a hálózaton a nyomtatót is és a tv okosítót is, amikhez korlátlanul hozzá is lehet férni, vagy akár nyomtatni is lehet a második routerről. A kérdésem a következő lenne. - Hogyan tudnám a Telekomos eszközön beállítani, hogy a másodlagos router ne lássa a Telekomos eszköz hálózatát? Emellett a második router a Telekomos eszköz menüjét is gond nélkül behozza, vagyis a 192.168.1.254-et - Ezt se szeretném, hogy menjen rajta. Előre is köszönöm a segítséget!