Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7969

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag7969 posztolt

  1. Számomra inkább az a kérdés, hogy miért függ a központilag beállított szűrés a lokális digitális elosztótól (egyiknél van szűrés, másiknál nincs)?
  2. Kedves Gigatudós Teherwagon! Bejött a tanácsod, rögtön a varázsszavakat mondtam nekik, és rögtön ki is derült, hogy valóban blokkolt volt a port, feloldották, és már kész is, kiküldtem egy tesztet az összes T-s mailboxomból! Hálás köszönet a jó tanácsért!! Mi lenne velünk, eccerű júzerekkel, ha nem segítenél?? Nagyon köszi!
  3. Köszönöm, az nagyon jó lenne, mert engem eddig elhajtottak
  4. Köszönöm szépen, de pont ezekkel nem működik. Vagyis csak a Huawei környezetében nem. Ha ugyanezt a gépet a korábbi modemmel, ugyanott használom, minden ok, de más T-s környezetben is tudok fogadni, küldeni. És a hotmailes címen is működik a küldés outlookból, csak a T-seken nem. Szóval nem tudok másra gondolni, mint hogy a Huawei eszköz blokkol.
  5. Sziasztok! A múlt héten kaptunk egy Huawei HA35 típusú digitális elosztót, amivel a nagyon gyenge, elvileg 10 MBit/sec ADSL-ünket gyorsítanák mobil hálózattal. Kicsit gyorsabb is lett, de amióta beállították a routert, nem tudok e-mailt küldeni, mert SMTP hibával megáll. Telekom lerázott, azzal, hogy ha webmailen működik a küldés, de nálam nem, akkor nem náluk van a hiba. Meg sem értették a problémát, csak azt hajtogatták, hogy pénzért szívesen kijönnek... Előtte cisco modem-routerünk volt, már régen nem használjuk, amit adnak, mert nem elég jó, de a sim kártya miatt most kénytelenek vagyunk. Már minden beállítást kipróbáltam a routerben, meg Outlookban is, de nem jártam sikerrel. Emiatt most több telekomos e-mailemet (@t-online, @t-email, @freemail) nem tudom használni. Van valakinek ötlete, mit kellene beállítanom, hogy tudjak levelet küldeni, és lehetőleg a fogadási funkció is megmaradjon? Nagyon köszi, előre is!
×
×
  • Új...