Kalup Krisztián

Tag
 • Tartalmak

  19
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Kalup Krisztián posztolt

 1. Az előfizetés kötésekor lévő legkissebb csomag, azaz 400mb. A magenta kedvezményt figyelembe veszik a hűség idő alatt válallt minimum költési szintnél? Mert a kedvezménnyel együtt 100 ft-al olcsóbb a csomag mint a válallt minimum, ha váltanék 3 gb-ról 6-ra.
 2. Sziasztok! Holnap járt volna le a hűségidőm és már terveztem, hogy nagyobb adatkeretre váltok, ezt meg is tettem 3 gb, de gondolkodom a 6 gb mobilneten. Az előfizetésnél a vállalt minimum havi díj 4590 Ft, az újabb váltással pedig 4492 Ft lenne a havi díj. Szóval lehetséges lesz váltanom? mivel ez egy drágább adatcsomag lesz a jelenleginél. Köszönöm
 3. Mai napon váltottam 3 gb mobil netre, de a későbbiekben lehet váltanék még fejlebb 6 gb-ra és ezeknek a havi díjait írtam a kérdésben. 1 év hűségidővel váltottam.
 4. Sziasztok December óta majdnem a felére csökkent a letöltései sebességem, Router újra indítása nem segit, factory reset-et nem tudok végrehajtani (nem tudom, miket kell ilyenkor újra beírni a felhasználón és a jelszón kívül), mert nem fogadja el a felhasználónevet és jelszót a router oldalán és így nincs internet. Netmánia M csomagba vagyok és egy Speedport w 724v router van. Ma felhívtam a 1414-et és az ügyfélszolgálatos is látta, hogy 1.4 mb körül van a sávszélesség az elérhető 3 mb helyett (decemberig állandó 2.4 mb meg volt) így továbbította a hibát az illetékeseknek, viszont kaptam egy sms-t, hogy náluk nincs hiba a hálózatban, így csak nálam lehet a probléma. Mit lehet ilyenkor tenni?
 5. Mindig is stabil volt a kapcsolat, sose szakadozott. a CRC és FEC hibákat nem találom sehol. A factory resettel kapcsolatban, bejelentkezni az admin felületre be tudtam, de ott az internetre való csatlakozáshoz a felhasználónév meg van, de a jelszó nincs, azt honnan szerezhetem meg? Ilyenkor a routeren nem világít csak a DSL led-je, se az online se a telefon nem világít. Újra fel fogom hívni majd őket.
 6. A 3 Mbit nem volt meg, csak a 2.4, azt, az ügyfélszolgálatos mondta, hogy 3 Mbit is elérhető lenne. Régen netmánia S csomag volt és az lett lecserélve netmánia M-re, a sebességet meg hozta, ahogy írtam is.
 7. Akkor lehetséges, hogy mostantól ez lesz a maximum?
 8. Sziasztok Magenta 1 csomagban lévő mobil előfizetésem adat csomagját szeretném módosítani 400mb-ról 3gb-ra, de dijcsomag váltásnál azt írja mindig, hogy sikertelen. Van még 11 hónap hűségidőm, de ez elvileg nem számít.
 9. Rendben, köszönöm. Elsősorban az adatcsomag duplázás miatt váltanék, ez csak egy időszakos akció vagy magentásoknak végleges?
 10. Helló! Szeretnék rendelni magamnak egy fülhallgatót vagy egy külső akkumulátort, de szinte az egész országban bármelyik T üzletbe rendelhetném, kivétel ahol lakom.... (Szerencs) más termékeket is megnéztem, mert úgy vettem észre, hogy van amit több van amit kevesebb helyre lehet rendelni. Ennek mi értelme van? Ide már már nem jutnak el a szállítók, mert ez már a tiltott zóna?
 11. Nem akarom én azonnal átvenni, más üzletekben ha valami nincs akkor megrendelik és ha megjött utána át lehet venni az üzletben, Telekoméknál ez túl nehéz feladat?
 12. Sziasztok Az áttekintés és számláim menüpontban csak tv, internet és telefon szolgáltatásokat látok, magenta csomagban vagyok és a mobil előfizetésemről nem találok semmi infót. Hol találom meg? mivel online fizetném a mobil számlát.
 13. Értem, köszi. Még annyi, hogy ugye magenta csomag van és attól, hogy nem szerepel a mobil előfizetés a többi szolgáltatással együtt egy fiókon, attól még kapom rá a magenta kedvezményt, stb..?
 14. Kaptam egy árajánlatot és a mobil részét nem értem. Ugye van magentában 25% havidíj kedvezmény mobil előfizetésre, a meglévő szolgáltatások közé vettem fel új mobil előfizetést és az árajánlatban nincs benne a 25%, csak a -500 Ft a dominóról váltásra szóló kedvezmény, együtt a két kedvezmény nem adható? Ha nem akkor is ha csak a 25% kedvezményt nézem alacsonyabb lenne a havidíj. Plusz majd jönne még az epack kedvezmény is. ui.: azt sem értem miért 2800 Ft szerepel az ajánlatban, mikor itt nem ezt ígérik. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/valts-havi-dijasra
 15. Sziasztok Szeretném megkapni az e-pack kedvezményt az előfizetésemhez és ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy meglévő magenta csomaggal ha igénylem az elektronikus számlát, akkor csak a mobil előfizetésemet tudom fizetni online, a többi szolgáltatást pedig továbbra is csekken keresztül? (mivel ha jól tudom csak mobil előfizetéshez van e-pack kedvezmény)
 16. Rendben, ennek örülök Köszönöm szépen!
 17. Engem csak a mobil előfizetéshez érdekelne az online fizetés csakis a kedvezmény miatt, a többit csekken szeretném továbbra is fizetni, ez így lehetséges?
 18. Köszi a gyors választ! Magenta 1 Speciális mit takar pontosan, próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit róla.
 19. Sziasztok! Szeretnék egy új előfizetéssel elhozni egy Honor 8-cat vagy egy Huawei P9-cet és mindehhez szeretném az 50 000 Ft kedvezményt igénybe venni a magenta 1 csomaggal. Nos már van meglévő Hoppá plusz, Netmánia M és Családi IPTV+hd csomagok, online csak új magenta előfizetést lehet, rendelni, de azt írják, hogy meglévő előfizetés mellé is lehet élni az 50 000 Ft kedvezménnyel, Netmánia M-ről L-re kell módosítanom és akkor már rendelhetem is a két készülék valamelyikét? Ezek alapján ha lehetséges számomra a kedvezmény igénybevétele akkor azt csak üzletben vagy telefonon tudom megtenni? Szerk.: Még annyi, hogy a magenta 1 megrendelő oldalon az általam kiválasztott szolgáltatásokkal 16 000 Ft lenne a havidíj telefonnal együtt. A telefon törlesztő részlete 4 000 Ft, a magenta 1 havidíja 12 000 (ebben benne van a mobil előfizetés is), a mostani 3 szolgáltatásom is 12 000 Ft körül jön ki havonta (most ugye nincs mobil előfizetés), szóval a magenta oldalán jó ár van feltüntetve vagy abban nincs benne a mobil előfizetés?