Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

P.né Gabriella

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit P.né Gabriella posztolt

  1. Miért nem lehet kikapcsolni vajon?Megbántam ,mint a kutya,mert próbaképp, "úgyse sikerül" jelszóval aktiváltam a kefvezményes akciót.De jobb lett volna máskor, jüvő héten...de nem lehet visszamondani...így meg elúszik..:( Utána úgy írják autamatikusan kikapcsolják, 3 nap után...de azt is írják, hogy smst kell küldeni, hogy lemondom...

  2. Nalam napok ota az van,hogy kiirja atelom,csak segelyhivasra,nincs halozat,szolgaltatas,de koz e minden mukodik.Viszont mas komolyabb baj is van,nalatok van ilyen?

    Telekom fiokbol kidobtak az ejjel a szamomat,a ferjeme megmaradt.Probaltam regizni,de mar azt se tudok ujra felguggesztesre kerult a fiokom.

  3. Érdekes,megtörtént a gyári visszaállítás.Elvileg "megjavult " a mobilnet.A beállításoknál megtaláltam a hívószám kijelzést is. De ez az opció néha eltűnik...Meg ha valamiért kikapcsolom a telót, még mindig újra a teló beállításoknál kell visszaállítani,hiába van bejelölve a hívószámkijelzés.

  4. Üdv! Van Telekom fiókom, eddig meg tudtam nézni melyik csomagban vagyok, mik az aktivált szolgáltatásaim, mennyi az egyenlegem.Nem tudom ennek a résznek a pontos nevét....A férjem telefonja is ehhez volt kapcsolva

    .Most hiába nézem, csak a nevem.emailcímemet tudom megnézni, változtatni, vmint új fiók hozzáadását.De hogy mi van a fiókomban azt nem.

    Itt nem a Dokunentumok, Rendelések részre gondolok, az megvan,és mind üres.

×
×
  • Új...