Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8054

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag8054 posztolt

  1. Rebootoltam mielőtt írtam ide.

    Az útmutatóban sincs semmi, ami erre vonatkozna, viszont észrevettem, hogy ezen még QoS funkciónak is kéne lennie az útmutató szerint.

    De hogy ez a kütyü semmi értelmeset nem tud, én mindjárt a falnak futok. Hogyan lehet ezen egyáltalán frissíteni a firmware-t? A márka, meg model alapján csakis a magyar telekom meg a görög OTE oldala bukkan fel Google-ban, de sehol nem találok frissítésre vonatkozó utasításokat, letöltéseket, csakis az útmutatót.

  2. Legbölcsebb cselekedet véleményem szerint a router legfrissebb szoftverének telepítése lenne, ahol ez a hiba ki van iktatva.

    Ha viszont ez nem elérhető, akkor viszont kíváncsi lennék, hogy a Telekom mennyire is értékeli a vásárlói biztonságát.

    Mivel a Metasploit keretrendszer nem áll nekem a rendelkezésemre, ezért nem tudom visszaigazolni, hogy csak álpozitív volt-e az Avast jelzése, de ha egy szaki a Telekomtól meg tudja nekem mondani, hogy az volt, akkor megnyugodtam.

  3. Az Avast vírusirtó felhívta a figyelmemet, hogy a Telekom áltat biztosított ZTE Speedport Entry 2i modem+router készülék ki van téve a CVE-2012-5958 hibának.

    Készülék adatai:

    Hardware Version: V1.0.1
    Software Version: V1.0.0_HU_T2P3
    Boot Version: V1.0.1
     
    Sajnálatos módon, egyáltalán nem találtam semmilyen oldalt a készülékkel kapcsolatban a Google kereső által, csak az útmutató PDF-et.
×
×
  • Új...