Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8171

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag8171 posztolt

  1. A ***** oldalán sokkal korrektebb tájékoztatás van: "Hatósági nyilvántartásban egyeztetjük adataidat. Mi történik, ha minden adatod egyezik? Rögzítjük adataidat rendszerünkben, s további tennivalód nincs. Mi történik, ha nem egyeznek az adatok? Új előfizetői szerződést kötünk veled, és a nevedre kerül a SIM-kártyád, vagy A kártya használójaként rögzítünk, de ebben az esetben a SIM kártya tulajdonosának is jelen kell lennie, és el kell végeznie az adategyeztetést. " E szerint tehát nem kell aggódnom? Hiába regisztrál valaki, ha nem ő az eredeti szerződő, akkor nem az ő nevére állítják ki az új szerződést?
  2. Köszönöm a válaszokat. Nem a férjem nevén van, az enyémen van a kártya. Csak a férjem használja. De nem tudom elkérni tőle a kártyát, mert válunk. Válás után akartam visszakérni tőle. Ő ezt a regisztrációs cirkuszt hamarabb tudta, és most írta a nevére online felületen. És hiába vannak meg az eredeti számláim, mivel most ő regisztrált, az ő nevére fog kerülni. A miskolci irodában azt mondák, vegyem fel a kapcsolatot a jogi osztállyal. Ők itt mást nem tudnak tenni. Ugyanis mivel a férjem regisztrált, az ő nevére fog kerülni a kártyám, és nyilván akkor már nem fogom tudni visszaíratni. Nem találom sehol a Jogi Osztály elérhetőségét, az irodában pedig nem tudták megmondani. Az irodában még annyit mondtak, hogy regisztráljak újra. A gond csak az, hogy nincs nálam a kártya, tehát a kódot nem tudom visszaküldeni. De azt sem értem, hogy hogyan lehetne egy kártyához többször regisztrálni? Akkor a rendszer melyik regisztrációt fogja elfogadni? Hogy fog a rendszer dönteni, mi alapján? AZ egész cirkuszról elég kevés az információ szerintem. Utána néztem a hírközlési Felügyeletnél arra a rendeletre, amire hivatkoznak. Abban az szerepel, h a beérkezett adatok alapján a szolgáltató új szerződést köt a beküldő személlyel, és ez a szerződés felülírja a régit. Ez véleményem szerint nagy mocsokság. És kedves KatEdi79 nálunk is én vettem a gyerekeimnek kártyát, az egyik még kiskorú. És nem is értem, hogyan kerülhetne az ő nevére, ha vásárolni nem vásárolhatta meg a kártyát. Persze nyilván nem az ő nevére regisztrálunk, hanem az enyémre még. De mi van, ha vannak olyan szemfüles tinik, akik maguktól meg akarják oldani, hogy segítsenek a szülőknek. A rendeletben az is benne van, hogy ha nem megfelelőek az adatok (gondolom, pl ha kiskorú regisztrál), akkor nem kötnek szerződést, de akkor ez egy jó nagy macera az egész, egy jó nagy ügyfélszívatás. Szerintem. És tehát nem tudom, hogy én hogy tarthatom meg a válófélben lévő kártyámat...
  3. Sziasztok! Nekem egy nagy gondom van az adategyeztetéssel, és ahol lakom a személyes üszin nem tudtak segíteni, A telefonoson pedig annyira megnőtt a várakozás, hogy nem lehet velük beszélni. A gond: 2009-ben vettem egy Dominót a saját nevemre. Erről minden számla és mellékletei megvannak. Azonban a férjem használja a kártyát. De ugye az én nevemen van, mert eddig senkit sem érdekelt hivatalos szervet (csak engem, hogy az enyémen maradjon). Férjem hamarabb tudta meg ezt az egyeztetéscirkuszt, és jót akart, megcsinálta a neten. S mivel semmilyen azonosítót nem kér a rendszer, hát szépen a saját nevére regisztrálta. Azonban van egy kis csavar az életünkben, és nem szeretném, ha az ő előfizetésébe kerülne. Viszont a kártya nincs nálam, tehát nem tudok újra regisztrálni, hisz nem én kapom a kódot. Az üsziben nem tudtak segíteni? Valakinek valami ötlete? Kicsit furának tartom, hogy ez eddig senkinek sem jutott eszébe, hogy ilyet nem lehet csinálni. Ez olyan, mintha albérletben laknék, használok valami szolgáltatást, közüzemet, ami nem az én nevemen van. De jön a szolgáltató, regisztráltat és onnantól én leszek a szerződött fél. Holott a szolgáltató nem velem szerződött akármikorrégebben. Használok egy autót, attól még nem leszek a tulajdonos... Így bármennyire meg akarta előzni a bm vagy a nem tudom ki a kártyákkal való visszaélést, mégis történhet ilyen. Gyors válaszokat, ötleteke várok, kihez forduljak... Köszönöm szépen!
×
×
  • Új...