Törölt_tag8177

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag8177 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszönöm a segítséget!
 2. Nem. Újat kötök, mivel az otthoni nem az én nevemen van, hanem barátnőm nevén, ő meg már hozott ki arra. Tehát én egy újat kötnék amire csak mobilnetet kérnék, amit (elvileg) tudnék használni a laptophoz kapott sticken, jól sejtem? Ezt is bontják vagy ezt már nem?
 3. Köszönöm a gyors választ! Még annyit kérdeznék, hogy a szerződést is bontják? Mert ugye kell kötnöm egy új havi díjas szerződést, ami egy internetet foglal magában.
 4. Sziasztok! Szeretnék egy laptopot vásárolni a héten, mivel egy eléggé drága termékről van szó, rengeteget kutattam utána illetve néztem videókat stb.. Olvastam a neten egy elállási jogot az interneten rendelt termékekre ez a jog 14 napig illet meg. Na most én részletre kívánom kihozni az eszközt és ehhez kötni kell 2 év hűséget is. Tehát a kérdés az, hogyha ne adj Isten mégse nyeri el a tetszésemet a laptop, visszatudom küldeni mindenféle extra terhelés nélkül? Itt gondolok kötbér és hűségbontás díj stb stb nem tudom mik vannak. Írtam a Telekomnak kb. 3 hete, választ nem kaptam, remélem itt kapok. Segítségeteket előre is köszönöm!