Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8275

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8275 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. És a testvérének mi a típusszáma? Nekem OT1016G a típusa, van egy OT1052G-m is, az valóban kezel GPRS-t, és lehet is rá tölteni fájlokat, szinkronizálni nem lehet azon sem. És azt sem igazán értem hogy azt írják hogy 5 napot bír ki, én alig használva max. másfelet tapasztaltam, de ennyi pénzért sokat nem várhatok. Amint írtam, a célnak megfelel egyenlőre.
  2. A Chatz alkalmazást hiányolom belőle, és a 4MB belső memóriát is, rácsatlakoztatom a gépemre kiírja hogy csatlakoztatás számítógéphez, de a gép illesztőprogramot akar telepíteni, amit nem tudom hol lehet, vagy esetleg olyat lehet-e hogy a névjegyeket szinkronizálni számítógéppel. De szerintem ez is képtelenség, de akkor minek az USB-s töltő hozzá? :-)
  3. Pedig neki is OT1016 típusú telefonja van, bár lehet hogy neki OT1016D van, nem tudom, de arra számítottam hogy ezen is lesz. Nem gond, végül is a célnak megfelel. Köszönöm a választ.
  4. Olyan lehetséges, hogy az egyik ismerősömnek is ugyanúgy Alcatel OT1016G telefonja van, ugyanúgy Telekomos, mint én, az övén van internet (Chatz alkalmazás azt hiszem), az enyémen meg sehol nem találom? Aki tud, segítsen. Köszönöm előre is.
×
×
  • Új...