Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8403

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8403 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Hello, Azóta megvettem máshol, jóval olcsóbban, másnapra ki is hozták.
  2. Sziasztok, Durván egy hónapja rendeltem meg a Telekomtól egy PS4PRO1TB készüléket, és azt az automatikus választ kaptam, hogy 3 napon belül megkeres az ügyfélszolgálat, azóta két alkalommal is felhívtam az ügyfélszolgálatot, akik mindkét alkalommal azt válaszolták, hogy majd keresnek. Hogyan tudnék hozzájárulni ahhoz, hogy meg is találjanak? Legalább olyan jellegű információt honnan kaphatnék, hogy van-e raktáron, érdemes-e várni, vagy vegyem meg egy olyan cégtől akik foglalkoznak a rendeléseikkel? Előre is köszönök minden választ!
  3. Sziasztok, Durván egy hónapja rendeltem meg a Telekomtól egy PS4PRO1TB készüléket, és azt az automatikus választ kaptam, hogy 3 napon belül megkeres az ügyfélszolgálat, azóta két alkalommal is felhívtam az ügyfélszolgálatot, akik mindkét alkalommal azt válaszolták, hogy majd keresnek. Hogyan tudnék hozzájárulni ahhoz, hogy meg is találjanak? Legalább olyan jellegű információt honnan kaphatnék, hogy van-e raktáron, érdemes-e várni, vagy vegyem meg egy olyan cégtől akik foglalkoznak a rendeléseikkel? Előre is köszönök minden választ!
  4. Sziasztok, Durván egy hónapja rendeltem meg a Telekomtól egy PS4PRO1TB készüléket, és azt az automatikus választ kaptam, hogy 3 napon belül megkeres az ügyfélszolgálat, azóta két alkalommal is felhívtam az ügyfélszolgálatot, akik mindkét alkalommal azt válaszolták, hogy majd keresnek. Hogyan tudnék hozzájárulni ahhoz, hogy meg is találjanak? Legalább olyan jellegű információt honnan kaphatnék, hogy van-e raktáron, érdemes-e várni, vagy vegyem meg egy olyan cégtől akik foglalkoznak a rendeléseikkel? Előre is köszönök minden választ!
×
×
  • Új...