Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8518

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8518 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Nagyon szépen köszönöm, akkor feljövök ide. Jelenleg a Netmánia M-et próbálom aláíratni, hátha az megmaradhat. De egy Gyorsító opció plusznak nagyon örülnék.
  2. A Gyorsító opciót elutasították mivel a Telekom rendszere érzékeny, és nem írta alá a szerződést. Mindig így fogalmaznak, hogy érzékenyebb lett a rendszerük. Tehát nem tudják adni. Úgy fogalmaztak, hogy se az 50-est, se a 30-ast nem tudják ott a gyorsító opcióval adni. Komolyan azt hihetné az ember, hogy nem egy ember írja alá a szerződésed, hanem maga a rendszer visszadobja.
  3. Tisztelettel, jó estét! Részben a témában írnék, részben pedig személyes fájdalmamat kifejezve. Városföldi lakos vagyok, és decemberben szerettem volna a Netmánia M csomagomat 2 évvel meghosszabbítani. Ekkor az ügyfél szolgálaton azt mondták, hogy rendben. 1 hét múlva megkerestek, hogy sajnos érzékenyebb lett a rendszer, és nem írja alá már nekem, és vissza akartak tenni Netmánia S-be. Én ezt nem fogadtam el, és nem hosszabbítottam szerződést. Erre kb. 2 hete megkerestek, hogy fejlesztés történt Városföldön, és elérhető lenne a VDSL 30 Mbit, erre én kétkedve mondtam az ügyfelesnek, hogy szerintem nem. Mondták, hogy ne vitatkozzak mert ők így látják. De én tudtam, hogy nem kell igyak előre a medve bőrére. 1 hét múlva már jött a válasz, hogy a műszakisok elutasították. Ekkor jött ajánlat arra, hogy lehetne Gyorsító opció, amit megint nem írt alá a rendszer mivel nem éri el a 30 Mbitet amit adhatnának. Felháborító. Én egyszerű ember vagyok, de még én is tudom, hogy működhetne hatékonyabban a Telekom? Miért nem a műszakisok ajánlják az ügyfeleseknek, hogy hova lehetne jobb csomagot szerelni? Miért nem? Ehhez csak józan *****i ész kellene. Szerintem. Nem kell hozzá 8 diploma. Szerk: az ügyfelesek azt se látják, hogy milyen messze vagyok a DSLAM-tól? Ez nagyon kellemetlen. A témába vágó kérdésem az lenne, és előre is köszönöm ha valaki idáig elolvasta, hogy fogják az én címemen megvalósítani a 30 Mbitet, ha azt mobil, vagy mikrohullámú technológia nélkül kell biztosítaniuk? Városföld, Ág. Központ lakótelep. Ez a címem. Köszönöm előre is a szakértők válaszát.
×
×
  • Új...