Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8534

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8534 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag8534

    Mobilinternet

    Mobilinternetet rendeltem Önöktől , domino 500 mega netet, és nem 1195 Ftot vett le a számlámról, hanem 1900 Ftot, mi tévő legyek??
  2. Én rengetegszer hívogattam őket, és most elvileg ezen a héten meg kellene jönnie. Ma már a státusz is szállítás alatt. Meg már a jótállási jegyeket meg minden garanciális jegyeket is felraktak és le lehet tölteni. Kíváncsi leszek mikor jön meg. Sokszor hívogasd őket, hátha megküldik. Nem tudom mi lehet ott, de még szerencse hogy a készüléket úgy rendeltem meg hogy utánvétellel mert ha előre kifizettem volna tuti téptem volna a hajam. Bízom benne hogy már holnap megjön..
  3. De amugy botrany. Direkt innen rendeltem mondom Telekom meg minden, ugy is gyorsan kihozzak. Nekem is ezt mondjak kb mindennap felhivom oket mert mar kene nagyon a telefon. Egy masik oldalrol szerintem elobb kijonne a telefon.
  4. Szép Napot! Rendeltem egy készüléket, 2017. május 18.-án, és még a mai napig nem jött meg. Egy Samsung Galaxy S7 készüléket. Már többször írtam chat-be, írtam emailt, de semmi. Nem tudom mi lehet az oka, de már nagyon mérges vagyok. Régi telefonkészülékem tönkre ment, és már nagyon szükséges az új. Nem hiszem el, hogy annyi csúszás van hogy 2 hétnél tovább kellene várni a telefon megérkezésére. Remélem kapok értelmes választ erre. A honlapon még mindig a régi szállítási idő van kinnt, azaz 2017. május 23. Telefon azonban sehol...
×
×
  • Új...