Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

hellsing

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit hellsing posztolt

  1. Üdv Mindenkinek!

    Sagem F@st 5655v2 routeren megtaláltam a szülői felügyelet alatt az URL Filteringet, de furcsán működik. A Discord és más oldalak simán tilthatók az URL megadásával (pl. discord.com), viszont a TikTok sem URL-lel (tiktok.com, tiktokcdn.com, api.tiktokv.com stb.), sem IP címekkel nem tiltható, minden eszközről ugyanúgy elérhető, hibátlanul működik. Innen egy csomót felvettem a listára. Ez szándékos? Vagy valamit rosszul csinálhattam?

  2. Ekkor: 2017. 06. 25. at 7:47, acel írta:

    Más belső ellenállsù kábelt próbálták? Koaxbol több féle van, nem mindegy melyiket használod.

    Asszem igen. Azért "asszem", mert volt egy olyan kábel, amivel rettenetes volt a vétel az amúgy okés csatornákon is.

  3. Üdv,

    Digitális kábeltévét (is) használok egy Thomson stb-vel, 2. tévén, IPTV mellett. A csatornák nézhető minőségben bejönnek (csak szénné vannak tömörítve, de ez sajnos nem hiba), viszont egy frekvenciára (778MHz, SR 6875, QAM 64) azt írja ki a stb, hogy jelerősség: 99%, minőség 0-10%. Az itt lévő csatornákat (pl. Cool) behangolja, de vagy be se jönnek (Nincs jel! üzenet), vagy ha igen, akkor rettenetesen szaggatott, kockás, szakadozó hangú az adás.

    A csatlakozókat átmozgattam, az antennakábelt lecseréltem (a fali csatlakozó és a stb között),  a stb firmware-ét frissítettem, de ezek nem segítettek. A stb környékén csak a tévé van, más elektromos eszköz nincs. Mi lehet a gond?

×
×
  • Új...