Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

jajlo

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit jajlo posztolt

  1. 44 perce, acel írta:

    Itt tiszteletben tartjuk az üzemeltető ÁSZFjét. Összehasonlítani másik portál fórumán lehet.  Én inkább a felvevős boxok zajarol kérdeznék itt a helyedben, régebben olvastam panaszt rá, most nem tudom mi a helyzet. Illetve a fogyasztásuk a maniam. Ha Ts mobilod van akkor esetleg előny lehet az ingyenes adat tvgo-hoz a drágább mobil előfizetéseknél. Az internetre vannak igényeid? Kell erős wifi, játszol online, krll bonyolult belső hálózat, és külső hozzaferes az eszközeihez? Kis eséllyel ezzel lehetnek problémák a Tnél.

    Igen vannak a netre igényeim a netmánia 1000-es  gondoltam mellé, az elég erős. A felvevős box meg azért kell, mert vannak adások amit szeretnék rögzíteni de a javított 160 Gb hát az nagyon karcsú :( a 320 Gb se sok, de ugye több mint a 160.... Szóval sok olyan tényező van ami aggaszt és ezért kérdezem. 

    amúgy van nas hálozatom remélem azt nem zavarja be? Szóval azt sem tudom hol lehet ezeket megkérdezni, mert erre nem tudnak telefonon válaszolni.

  2. 11 perce, acel írta:

    Bocs mobilon torolhetetlen a idézet box.

    Összehasonlítani nem lehet, a T tachniki paraméterei (bitrata)már elhangzottak itt.. talán 9mbs max hd, az sdre keress rá, 

    Ok, köszi. Igaz nem értem de ez van. Én arra gondoltam, hogy megerősíti itt valaki, hogy igen jó képe van, nem esik szét, hozza azt a minőséget ami kell. A HD adások felbontása is rendben van. Vagy nem a hagyományos  televíziózás még jobb mint ez. 

    Szerintem, ezt meg lehet írni, ezzel ki mit sértünk nem tudom, végül is akkor minek ez a fórum, nem?

     

  3. 1 órája, anonymus írta:

    Sajnálom de erről nem adhatok pontosabb felvilágosítást.  Mindazon által ha jól tudom ezért a moderátornak harapnia kell. 

    Nem értem, nem lehet egy ilyen kérdést feltenni?  Mi ebben a sértő, vagy illetlen? 

  4. 1 órája, anonymus írta:

     

    Viszont ingyenes lett az archív tv aminek vmivel szebb a képe mint az élő adásnak elég sok tartalommal. 

    Köszi,  a 3 betűs szolgáltató és ez között amúgy van képminőségi különbség? 

  5. 55 perce, anonymus írta:

    Cisco 2231 vagy 6030-at szoktak adni sebességben nincs eltérés. Méretben csak egikben 2.5 hdd van másikban 3.5 méretű. Amelyik nem javított abban 320Gb a javítottakban jellemzően 160Gb hdd van. 

    Nagyon köszönöm a választ.

    Azt honnét tudom, hogy melyik javított és melyik nem? Nem  kérhetem hogy újat hozzanak ki?

    A szolgáltatás minősége az milyen? 

    Köszönöm

     

     

  6. Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, nagyon régóta vagyok más  szolgáltatónál (3 betűs), amivel megvagyok elégedve, de most váltanék IPTV-re viszont nagyon bizonytalan vagyok. Felvevős boxban gondolkodom, de nem találok sehol adatot arra nézve, hogy mekkora a tárhelye, illetve milyen boxot adnak. Tudom több fajta box van forgalomba, minőségileg nincs különbség? (gondolok itt a gyorsaságra, használhatóságra)  

    Illetve a szolgáltatás minősége jónak mondható? Nagyon köszönöm a segítséget.

     

     

×
×
  • Új...