Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gabi0707

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Gabi0707 posztolt

  1. Értem, köszönöm a válaszokat.

    Nálam maximálisan az 50 megás csomag lenne elérhető, és 200 forinttal kerülne többe, mint a mostani M-es csomag, ami nevetséges tétel, így ezen gondolkozni sem kell.

    Akkor ha megkötöm ezt a szerződést, nekem külön kellene jeleznem feléjük, hogy szeretném ha két érpáron jönne be a szolgáltatás?

    Illetve itt is adnának erre egy speciális készüléket, ahol a modem és a router egyben van, vagy ezt nekem kell biztosítani? (gondolom ha adnak, akkor az bérleti költséges még pluszban)

  2. Köszönöm ismét a választ!

    Nagyon figyelemfelkeltő az írás, amit belinkeltél.

    Fel is merült még pár kérdés:

    1. gyakorlatilag ugyanannyi pénzért kapnék többet, sőt korlátok nélkül?

    2. Vagy ez milyen költségen mozogna? a gyorsító durván ezer forint egy hónapra, de ez akkor mennyi?

     

     

  3. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Teljesen világos így már. Arra akartam leginkább kihegyezni, hogy végül én így is- úgy is jobban járok, mivel "több" lesz a sávszélességem, és így kell dönteni, hogy megér-e ez nekem havi plusz pénzt . (ahol élek logikusabb konkurencia nincs)

    "Gyorsító helyett 2 érpár nem lenne megoldható ?"

    Igazából erről csak annyit tudok, hogy 2 db elérésre-végpontra-kábelre biztosítanák a sávszélességemet. Azaz pl két asztali gépről tudnék ugyanazzal a sávszélességgel internetezni. Erről nagyon több információt nem is tudok. Ez a két opciót is a szerelő említette meg, miután rákérdeztem a digitális telefonszolgáltatásra, amit pedig sokadik hibabejelentés után említettek. Tudsz írni, vagy linkelni erről az opcióról?

     

  4. Sziasztok!

    Végig olvasgattam, viszont pár dolgot szeretnék tisztázni a gyorsítással kapcsolatban, segítenétek nekem ebben?

    1. kérdés: 100 gigát adnak havonta. Igaz?

    2.kérdés: Napi szinten max 5 giga (bár írtátok, hogy újabban 10 giga). Igaz?

    3.kérdés: Gondolom a fenti korlát, az letöltés+feltöltésre vonatkozik. Igaz?

    4.kérdés: Ha ezt elérjük, akkor csak a szokásos vezetékes internet sebességet kapjuk. Vagy létezik még a mobilos rész is, csak azt is korlátozzák?

    (valahol írjátok, hogy 5 mega letöltésre, és 2 mega feltöltésre korlátozzák, és gondolom akkor ehhez jön a szokásos- előfizetett normál kábelről az internet sebesség)

    5.kérdés: A napi limitet végül mivel lehet elérni?  Ez végképp nem világos. Olvasom, hogy van ahol a youtube-al nem lehet, és van ahol kilehet meríteni a limitet. Lehet vele torrentezni, de steam-ről is mehet le, vagy akár munkahelyi google drive használattal is (egy vezetői beszámoló azért ott is elérhet egy szép nagy csomagot), a lényeg, hogy forgalom legyen?

     

    Köszönöm a válaszotokat előre is!

     

     

×
×
  • Új...