Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csábiel

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Csábiel eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Szia! Azt esetleg le tudnád írni, hogy Instán és Tumblr-ön kívül melyik oldalakra érvényes még?
  2. Köszi, én is félek tőle, hogy hiába rendelnék mobilnetet, nem menne a szolgáltatás. Majd még ha időm engedi bemegyek egy t-pontba és megkérdezem az ügyintézőt, hátha tud mondani valami okosat. Egyébként ha ez az opció nem működik már, akkor jelenleg a telekomnál nincs semmilyen lehetőség a korlátlan közösségi oldalak használatára?
  3. Szia teherwagon! A *111# menüpontban megtaláltam a Korlátlan közösségi opciók aktiválási menüpontját, de nem tudtam aktiválni, azt írta ki, hogy a szoláltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbálkozzak később. Viszont ez lehet azért is, mert nincs mobilnetem jelenleg, ha lenne talán simán aktiválhatnám, mivel az a feltétele, hogy legyen mobilnet.
  4. Szia! Láttam, de nekem azt mondták egy másik fórumon, hogy Domino mellé még mindig aktiválható. Mellesleg ezen a linken még most is elérhetőnek látom a szolgáltatást.
  5. Sziasztok! Szeretnék valami információt kapni arról, hogy a Korlátlan közösségi oldalak adatopció nevezetű szolgáltatást hogyan tudom megrendelni? Jelenleg nincs mobilnet adatcsomagom, de amikor igénybe venném a Korlátlan közösségi oldalak adatopciók szolgáltatást, akkor előtte előfizetek majd a DOMINO NET 200 MB nevű mobilnet szolgáltatásra. Valaki le tudná írni a Korlátlan közösségi oldalak adatopciók szolgáltatás megrendelésének a módját? Telekom alkalmazásban sem találtam semmit ezzel kapcsolatban, csak mobilnetet tudok rendelni. Esetleg ha rendelek mobilnetet az alkalmazásból, akkor utána elérhetővé válik majd a Korlátlan közösségi oldalak adatopciók szolgáltatás megrendelésének lehetősége is?
×
×
  • Új...