Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bnallage93

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Bnallage93 posztolt

  1. Bnallage93

    PS4

    Sziasztok! Kérdésem lenne a webshop-ban lévő PS4 1TB + God of War-ral kapcsolatban. https://www.telekom.hu/shop/termek/PlayStation+4+1TB+++God+of+War+jatek+++Pluscard--SONY+PS4+1+TB+GOW+++PSCARD?contractType=list_price&sku=jsku1754624657 Maga a konzol egy sima PS4, vagy egy PS4 Slim? A címben nincs feltüntetve, hogy "slim" lenne, de a képen az van. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv, Balázs
  2. Sziasztok! Arra lennék kiváncsi, hogy van-e rá mód, hogy az előfizetéses mobil szolgáltatásom mellé ugyanarra a folyószámlára rendelhető-e otthoni internet? Vezetékes telefon, TV nem kell. Össze lehet vonni a kettőt? Így jár-e esetleg kedvezmény a havidíjra? Köszönöm a választ! Üdv, B.
  3. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy jelen esetben szeretnék vásárolni egy Okosórát. Van-e lehetőség ezt részletre megvenni? Évek óta előfizetéses ügyfél vagyok. Jelenleg is hűségidőhosszabbítással egybe szeretném elintézni. A webshop ezt nem ajánlja fel, csak az egyösszegben való fizetést. válaszokat köszönöm! üdv!
×
×
  • Új...