Blöki

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Blöki a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Helló! Segítséget szeretnék kérni,mivel most a napokban lett kicserélve a modemünk kaon cg 3000-re. A tv beltéri egysége Cisco Isb 2201-es tipusú,nem tud a hálózatra kapcsolódni,így nincs tv adásunk sem!A kaon már gigabites,a beltéri max.100-as .Ez lehet a hiba oka netán ?
 2. portforward

  Csaó! Nos nekem az Upnp kikapcsolása magában megoldotta a problémát, nem kellett ez a portforward dolog.... Roli82-ne köszönöm a tanácsot!
 3. portforward

  Sziasztok! Kaon cg3000 lett nekem is a napokban, és nekem se megy a Warzone játék!... Minden más online játék megy! Roli82 tanácsát elolvastam hát megpróbálom..... Ha sikerül ide megírom
 4. Tudsz ajánlani ilyen wifit,ami megbízható? http://www.tp-link.com/hu/products/details/cat-11_Archer-T1U.html ...ez talán ?
 5. bocsi kicsit sokáig tartott összedugnom a dolgokat ...a szomszéd is messze van
 6. Segits nekem,hogy akkor mit kéne csinálom hogy wifin keresztül is ilyen fajin legyen a netem. 1gbps jelzett kapcsolatnak igy..számitogép,lan,modem... A wifi stick az egy tplink 300 mbps...lehet ez a lassuu neki?
 7. Köszi!Most megpróbálom azt hogy a számítógépet dugom össze a lan kábellel!Valószínű a számítógépemben levő hálókártya az tudja a 1 gbps-t,és akkor meglesem mi lesz ! a modemem amit kaptam annak tudnia kellene ezt a sebességet vagy nem ? ezt hogy deríthetem ki ?
 8. 100 mbps-t mutat ! Most én úgy csinálom,hogy a kábel ami bejön a telekomtól az belemegy a modembe,az újba,onnan lan kábellel laptopba ! Szóval akkor ez az eredmény fogad !
 9. Rádugtam laptopot,és ugy 95/20 lett ! Amit kérdeztél ott nekem csak 130 mbps mutat... 300 mbps -os wifis modemmel (tplink)
 10. Hello! pc -n ,és wifin keresztül ! De a szomszédnál is ezt mérem,akinek kisebb a net csomag előfizetése
 11. Sziasztok ! Tegnap bekötötték nálam a 250/20-as internetet ! Hát így sikerült... Ja megjegyzem,hogy ugyanazt a sebességet mértem mint az előző előfizetésemnél,hát nem vicces ! A készüléket kicserélték valami modernebbre,ami már tudja a wifit is (SAGEMCOM márkájú )