Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Both Balázs

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Both Balázs eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Üdv arra lennék kíváncsi hogy kellenek e a telefon adás vételi papírjai vagy elég ha csak beviszem a telefont a töltőével együtt? Esetleg szerződés vagy bármi ilyesmi kelleni fog-e?
  2. @teherwagon Azt írták hogy Európában is vannak raktáraik szóval az ár amit a weboldalon írnak a valós ár. Szerencsére " Although our products are processed through an authorized distributor based in Hong Kong, we have designated warehouses based in Europe. It means that the amount you will see on the payments page will be the final amount payable."
  3. @teherwagon Szia beszéltem a gyártóval és azt mondták hogy ha a Magyar weboldalról rendelem akkor Euróban kell fizetni és ingyenes kiszállítják mivel 100 Euró feletti a rendelés összege. Pontosan nem tudom de szerintem ha a Magyar oldalról rendelem akkor Európai raktárból hozzák. De azért majd megkérdezem még tőlük.
  4. @teherwagon @dptrsk Köszi a válaszokat Nem is gondoltam rá hogy a gyártótól is lehet venni. Inkább onnan rendelek majd egyet mert legalább tudok rendes tokot is venni hozzá és tőlük tuti hogy az eredeti cuccot kapom.
  5. Üdv azt szeretném tudni hogy a OnePlus 5 okostelefon mikor lesz elérhető a Telekom-nál? Itthon csak 3 üzlet árulja de biztonságosabb lenne innen venni szerintem.
×
×
  • Új...