Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mate63

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Mate63 posztolt

  1. Sziasztok!

    Annyi kérdésem lenne hogy van egy 1000/1000 res előfizetésünk ugye tvvel és telefonnal ami torrentezés közben nem engedélyezi a vezetékes hívások ki illetve bemenő hívások indítását "a hívott számon elöfizető nem kapcsolható" vagy ha épp hívás közben indítom el akkor akad a hívás recseg és ropog valaki tud valami beállítást a torrent kliensre ami ezt a telefonos problémát megoldja előre is köszönöm!

  2. Elképzelhető hogy a telekom letiltja a portjaimat mert én használtam egy UDP 9987es portot 2 hét múlva nem működött át állítottam 25555re de 4nap után megint letiltották most találtam egyet ami nyitható 49000 körül elképzelhető hogy a routerünk tiltogatja ezeket? ha igen hogy kapcsolatom ki? vagy a telekom monitorozza és tiltja le ha az utóbbi lehet velük beszélni hogy ne csinálják? 

  3. Én a tegnapi napon felhívtam a szuperszervizet és kértem hogy nyissanak ki egy pár portot majd utána már nekem is fog sikerülni a port nyitások mentek is szépen a teamspeak 3 szeveremhez kellet a nyitás kinyitották utána megkértem egy barátot hogy csatlakozzon hozzám hamachi vagy más nélk7l de nem sikerült pedig a routeren ellenörzött ip küldtem neki és a portok kivoltak nyitva én az itthoni hálózatra csatlakozva akármelyik ezközzel gond nélkül fetudok menni de én nem egyedül szeretném használni :) valaki tudna ebben segíteni ok? Vagy miért nem sikerült?

    Mielőtt akárki kérdené a ts honlapjáról néztem hogy mely portokat kell nyitni

    A tüzfalakon is engedélyezve van

    Válaszotokat előre is köszönöm!

×
×
  • Új...