Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

SafranyFerenc86

Tag
  • Tartalmak

    113
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit SafranyFerenc86 posztolt

  1. Köszönöm a linket!

    Szerintem én az elátkozott utcában lakhatok akkor, mert nálam például most órák óta ilyen az internet:

    bruh.png

    A feltöltés is eléggé gyengélkedik, mert egy 117 kb-os meg egy 21 kb-os képet 15 perc küszködés után sikerült feltölteni a fórumra, és a Speedtestes feltöltési sebesség sem túl rózsás a garantált minimális 4 Mbit/s-hoz képest ...

    bruh2.png

  2. 9 órája, Norph írta:

    Kedves Kata! 

    Ha ez bármiben is segít és plussz információ, nekem székesfehérvári lakosként Június 10-e óta tökéletesen működik (illetve lehet, hogy már pár nappal előtte is csak nem teszteltem). Azelőtt kb 4hónapig ugyan ez a problémám volt ugyan ezekkel a játékokkal illetve a "clans.hu" által szolgáltatott TeamSpeak 3-mas szerverekkel. Ha esetleg vissza lehet keresni, hogy akkor mit javíthattak vagy csináltak a térségben akkor lehet, hogy nyernek a hozzáértő személyek valami plussz infót. Minden jót kívánok! 

    Ha van publikus TS3 szerver, aminek tudod az ip címét és a clans.hu szolgáltatja hozzá a szervert, tudnál küldeni nekem egy IP címet itt vagy privátban? Gugliban csak magára a megrendelésre dobott ki találatokat. Estére, ha a WG-s cuccokban megugrik a ping, rámérnék arra is, hogy azzal nálam mi a helyzet.

  3. 12 órája, Kata.O írta:

    Kérlek küldjetek konkrét méréseket, konkrét játékokat, irányokat, ha nem tudjuk hol a hiba, melyik útvonallal, akkor nehéz lesz segíteni.

    Jó estét kedves Kata!

    A következő játékokkal van személyesen problémám: World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships, World of Tanks Blitz
    Általában este 7 és éjfél között felmegy a ping a normális 30-40ms-ról 90-130ms-ra és néha packet loss is tapasztalható.

    A szerverek címe a következő:

    login.p1.worldoftanks.eu
    login.p2.worldoftanks.eu
    wgus-woteu.wargaming.net
    wguswgc-eu.wargaming.net
    login0.wotblitz.eu
    login-eu.worldofwarplanes.com
    login1.worldofwarships.eu

    A két mellékelt mérésen jól látható, hogy a ping a 80.157.131.166 IP című Deutsche Telekom által üzemeltetett hop után kezd el megugrani. Szeptember 14-én 1 napra másik routingen tudtam elérni a szervert, akkor jó is volt a pingem még este is, de másnapra már vissza lettem terelve erre az útvonalra és a magas ping is visszatért vele együtt.

    eu1.pngeu2.png

  4. 6 órája, Laza Maza írta:

    Az, hogy egy külföldi szervert nem mindig érsz el tökéletesen, hát istenem, ez ilyen. Előfordulhatnak torlódások, így működik az internet. Hisztizzek az autópálya fenntartók oldalán is, mert sokat állok a dugóban?

    Ha nem tavaly nyár óta menne a huzavona itt, akkor még egyet is értenék veled, de ha több mint egy éve kisebb nagyobb megszakításokkal tele lennének torlódásokkal az autópályák, szerintem elég sokan "hisztznének" az autópálya fenntartók oldalán is. Mondjuk az más kérdés, hogy az a stílus, amit TheNegativeOne idetolt elég *****, és nem így kellene jelezni a problémát, de a lényegen nem változtat.

  5. Kedd éjfél után nem sokkal egy jó fél órára elment az internet itthon, gondolom valami karbantartás lehetett a központban vagy akármi, utána érdekes módon megváltozott a routing és jó volt a pingem tegnap este, viszont mára vissza lettem pakolva a régi routingra és természetesen megint ugyanolyan vacak az egész, mint volt.

  6. 17 perce, aDm22 írta:

    Jogos amit írsz! Az a nagy helyzet, hogy eléggé új vagyok a programhoz, nem gondoltam volna, hogy ilyenekkel kell majd bohóckodnom hogy bebizonyítsam, baj van a netemmel :). A két mérésem felül akkor tárgytalan, mert rövidek és pont nem látszik rajtuk a probléma. Kösz a linket! Csináltam egy új és hosszabb mérést amin már érthető a dolog. 

    pngplotter.jpg

    Itt mindjárt más a helyzet, látszik rendesen, hogy valóban gond van a kapcsolattal. Hasonló gondom volt nekem is pár éve, úgy cirka 2,5 év alatt sikerült ott kijavítani a hibát. Remélem felétek jobb a szerelők hozzáállása és gyorsabban tudják majd orvosolni a bajt. Ha van a közeli szomszédságban még Tés előfizető, akkor érdemes lenne velük beszélni, hogy náluk van-e packet loss, ha igen, akkor közösen kellene jelezni a hibát.

  7. Nem akarok belekontárkodni, de ezek a pingplotteres mérések tökéletesek, 0% packet loss van a végponton, tehát a kapcsolatod stabil. Akkor lenne vele baj, ha a végpontban is mutatna valamekkora mértékű packet losst. Érdemes elolvasni a fejlesztők útmutatását arról, hogy hogy kell értelmezni a mérési eredményeket: https://www.pingplotter.com/fix-your-network/capture-problem.html

    (Most ezt a linket vagy kitörlik a kedves moderátorok/spamszűrő vagy nem)

    Szerintem azon ne csodálkozz, hogy annyi csomagot eldobott azon a weboldalon, amikor 10 másodperc alatt 3000 alkalommal pingelted meg. Gondolom a default packet méretet is felhúztad, úgy nálam is elszáll a fenébe 3-4 másodperc után az összes csomag.

    5.png

  8. Üdvözletem!

    Az utóbbi 2-3 hónapban az ismerősi körben négyen is tapasztalunk véletlenszerű internetmegszakadásokat 2-3 naponta Szegeden, Gyulán és Hódmezővásárhelyen. Mindannyian Koaxos hálózaton vagyunk. Az egész pár másodpercig tart csak, de utána beletelik 1,5-2 percbe, mire a HGW újra tud csatlakozni az internetre. Ránéztem a HGW kezelőfelületére, de aszerint maga a HGW nem indul újra, csak a kapcsolatot kell neki újra felépítenie. Böngészés, játék vagy munka közben eléggé zavaró tud lenni a dolog. Hibabejelentésnek semmi értelmét nem látom, mert úgy is minden rendben lesz, amikor kint van a szerelő, a megszakadás véletlenszerű jellegéből kiindulva nem tudom garantálni, hogy pont akkor száll el, amikor kijönnek megnézni, a vonal megfigyeléséről meg megvannak a tapasztalataim már. Csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy más tapasztal-e hasonló hibajelenséget, vagy csak mi vagyunk ezzel megáldva.

  9. 14 perce, Raito írta:

    Kora délutáni óráktól egészen hajnalig 

    Akkor ez 99% hogy nem port nyitási gond lesz, hanem ugyanaz a routing probléma okozza, mint aminek köszönhetően többünknek is játszhatatlan egy rakat multiplayer játék, aminek a szervere Nyugat Európában van.

×
×
  • Új...