Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

FGy

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit FGy posztolt

  1. Hát, ez nem túl bíztató. Szóval elég lesújtó véleményem van erről a "csodálatos" eszközről. Alapdolgok hiányoznak belőle. Mint pl ez, meg nem tudsz custom dns szervert adni, meg sorolhatnám. Nem lehet cserét kérni valami másra? Vagy csak én csodálkozok mindig rá, mikor nagy ritkán bele kell nyúlni? Mert ez a blokkolás a WAN felől elég alapnak tűnik. Már a TPlink 740-ben is benne volt, pedig az vagy 10 éves.. :o Na mindegy, köszi a fáradozást..

  2. sziasztok,

    ez a csoda van nálam is:

    Alkalmazott szabvány :  EuroDocsis 3.0
    Hardver verzió :  V1.0
    Szoftver verzió :  MAGYAR_4.93.0
    Modem MAC cím :  24:7f:20:ad:0c:30
    Router MAC cím :  24:7f:20:ad:0c:32
    CM tanúsítvány :  Telepítve
       
       
       
       
       

    Teljes nyugalomban voltam eddig, hogy SEMMILYEN port nincs nyitva a net felől, csak az openvpn.

    Ma ráböktem kiváncsiságból a ddns nevére a munkahelyen, és kicsit elgondolkodtam, ugyanis eme fenti csoda webes felülete tárult elém.

    Van lehetőség letiltani a web felőli hozzáférést? Mert én ilyen menüt nem találtam. Jobb routerekben ez a Enable WAN access vagy hasonló mögött van, de ebben semmi ilyen nincs.

    köszi,

    fgy

     

     

     

  3. nem gondoltatok még arra, hogy építetek egy openvpn-t egy saját eszközbe, és ebben az esetben csak az openvpn-nek kell egy (1db) portot átengedni a sagemen? Én is szórakoztam a sagem portfordjaival, aztán ráuntam, végül ezel az egyszerű megoldással abszolváltam az összes problémát.  Nekem egy Raspberry PI3 van az otthoni LAN-on, benne figyel az openvpn szerver, és a vpn építése után a belső címeken érek el mindent. De ti tudjátok, csak leírtam, hogy van más megoldás is. :)

  4. sziasztok,

    pár napja írtam, hogy a WAN felől nem enged be ugyanazzal a jelszóval, mint amit a LAN felől írok be.

    Nos, ez a szitu még mindig áll.

    Tegnap, illetve ma reggel is kipróbáltam. A jelszó biztos jó, mert távolról, ha átveszem egy helyi gép képernyőjét, akkor abban egy böngészőből simán be tudok lépni, míg távolról username/jelszó problémára panaszkodik. Hol kell:

    1. beállítani, hogy a helyi/távoli jelszó különbözzön/egyezzen?

    2. kell a portforwardba állítani, hogy távolról a routert https-en elérhessem?

    ps: a routerben a legfrissebb szoftververzió van...

    köszi,

    fgy

  5. Erről beszéltem épp. Azzal nem enged be távolról. A rouer mögött a helyi lanon van egy két dolog, azokra be tudok lépni, ott van portforward. De a routerbe szeretnék távolról, az meg nem megy, pedig ugyanazzal a pw-vel próbáltam. Esetleg kell vmi. portforwardot engedni a wan felől a 443-ra? Nem is emlékszem, hogy lett volna olyan menüpont, hogy "remote management port" vagy hasonló..

×
×
  • Új...