Ugrás a tartalomhoz

Kódolatlan Cartoon Network a Telekomnál!


Roli82

Ajánlott posztok

2016. októberében és novemberében minden digitális Telekom TV-előfizetéssel rendelkező magyarországi háztartásban kódolatlan lesz a Cartoon Network csatorna.

Az immár 24 órában sugárzó; humoros, modern és pörgős rajzfilm sorozatairól ismert; elsősorban 6-12 éveseknek szóló, de a fiatal felnőttek körében is népszerű Cartoon Network októberben és novemberben is számos premiert tűz műsorra. Október 10-én indul az elsőként Európában és Afrikában látható új Ben 10-sorozat. Az újragondolt sorozat a tízéves Ben Tennysonról szól, aki unokanővérével és nagyapjával járja az Egyesült Államok vidékét. Egyik kirándulásuk során Ben rábukkan a titokzatos, karra csatolható Omnitrixre, amely segítségével különféle földönkívüliek testébe bújhat. Az újonnan szerzett szuper képességét igyekszik a jó ügy érdekében felhasználni, de nem riad vissza néhány csínytevéstől sem.

A népszerű sorozat első epizódja október első hetében díjmentesen érhető el a Telekom Videotékában.

Október másik izgalmasnak ígérkező premierje a Nagyfater bátyó maratonja és új évadja lesz: 1-jén föld körüli útra indul mindenki nagypapája és nagybácsija, hogy segítsen a gyerekeknek a világ minden táján. A Nagyfater bátyó új évada 3-án indul. A számos Emmy-díjjal jutalmazott és a csatorna egyik zászlóshajójának tekinthető Kalandra fel! új részei 17-étől láthatóak a Cartoon Networkön. Az európai gyártású Angelo rulez 24-étől jelentkezik új epizódokkal. A szokásos halloweeni összeállítás sem maradhat el: 31-én reggeltől estig a tréfásan hátborzongató rajzfilmek váltják egymást. Az összeállításban helyet kap a CN nagy sikerű minisorozata, a Túl a kerítésen és a természetfeletti történeteket felvonultató Parkműsor egyik halloween-témájú premierepizódja is.

November 15-én mutatkozik be a tavaly debütált új Pindúr pandúrok-sorozat folytatása, amelyben mindennap három szuperhőskislány menti meg a világot lefekvés előtt. 21-étől pedig Clarence, a derűlátó fiú jelentkezik új epizódokkal. Végül, 28-án sor kerül az emberek közé beilleszkedni vágyó mackókról szóló Medvetesók 2. évadának premierére.

Forrás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...