Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Egyenlegfeltöltés (Domino)


ntamas

Kérdés

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @ntamas, 100 Ft-os kerekítéssel a Telekom alkalmazásban is megadhatsz bármilyen összeget 1500 és 15000 Ft között. belépés után a bal felső sarokban klikkelj a vonalakra, Domino töltés, add meg, kinek töltenél (név alapján a telefonkönyvből is behúzza a számot, így be sem kell billentyűznöd), majd az előre beégetett összegek után ott van a te mondod meg, mennyivel töltesz opció...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Hello @ntamas, jó kérdés, szerintem kábé történelmi okai vannak. annak idején egységes, 2500-as, 4500-as és 9000-es mobiljegyekkel indultak, amik elérhetőek voltak Shell-nél, Mol-nál is, valamint egy 15000-essel megfejelve az OTP-nél, CIB-nél és az Euronet automatáknál. aztán címleteket módosítottak, az előbbieknél 3000, 5000 és 10000, a bankokban és atm-eken 2000, 5000, 10000, 15000 volt a választék (ezt nem kútfőből, előkapartam egy régi, 2002-es tájékoztatójukat :D). majd a Té elkezdte pörgetni az elektronikus töltést (ma már szerintem nincs is fizikai feltöltőkártyájuk), és ott csúsztak szét igazán a címletek. ott már felületenként eltértek vagy inkább eltérhetettek. és ezzel valószínűleg terelhettek is, hiszen akik kisebb összeggel akartak tölteni, azok feltöltőjegy helyett elkezdték használni ezeket az új lehetőségeket. később meg már nem módosítottak a speciális összegeken, és a lényegében szabadon meghatározható töltés bevezetésével ennek nem is lenne sok értelme (meg nem is lenne egyszerű, a szerződésmódosítások hagyján, de az alapján fejlesztések, átállítás, új kommunikáció mindenhol, halom idő, pénz, amit fordítsanak csak inkább a hálózatra, honlapra, ügyfélszolgálatra)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @ntamas,

13 perce, ntamas írta:

Tök mindegy már, mert kénytelen voltam netbankból feltölteni.

az adott töltésre vonatkozóan neked igen, de fórum lévén a később ugyanezzel szembesülőknek hasznos infó lehet

15 perce, ntamas írta:

Másrészt mint utólag megtudtam az OTP internetes fizetési honlapja vacakolt. Ettől függetlenül egy erről szóló értesítés jó lett volna.

ja igen, múlt héten talán két napra lerohadt az OTP rendszere, ezek szerint ezt használja a Té is a töltéshez :(

17 perce, ntamas írta:

A Telekom alkalmazást meg köszönöm, de nem fogom PC-ről futtatni, ha van honlap is.

jogos, de van az a helyzet (bár ha itt a háttér nem ment, akkor valószínűleg a Telekom alkalmazásból sem ment volna) :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

az adott töltésre vonatkozóan neked igen, de fórum lévén a később ugyanezzel szembesülőknek hasznos infó lehet

Na, fején találtad a szöget! Pont ez az, hogy a később ide tévedők valószínűleg nem fogják tudni reprodukálni ezt a hibát, ami vélhetően azért keletkezett, mert az OTP elba .... ltázott valamit. :)

És aki mondjuk tényleg esetleg PC-n vagy laptopon venné igénybe ezt a fizetési lehetőséget, azt nem vigasztalja, hogy van Telekom alkalmazás.

Egyébként ha már itt tartunk, csak egy kérdés. Mi értelme van a konkrét összegekkel is "trükközni"? Azaz pl. miért érhető el Budapestbankból 2500-as címlet, míg máshol csak 3000-es vagy 3500-as. Ennek így mi értelme? Miért nem egységesítik? Vagy hogy ha annyira ragaszkodnak vagy nyolcféle címlethez, akkor miért nem érhető el mindenhol mind a nyolc?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...