Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megéri most iPhone 7-et venni?


Törölt_tag5981

Kérdés

Sziasztok, 

Már több hete gondolkozom vegyem-e, vagy sem. Már eléggé hajlok felé, hogy megvegyem ha lesz készleten jet black. A probléma az, hogy hetente jönnek elő újabb dolgok, zörög az iphone meg búg a töltőn stb dolgokat lehet a neten olvasni.

Szerintetek megéri most venni? Vagy várni még amíg titokban kijavitjak ezeket és majd a későbbi szállítmanyokkal érkezőkből venni? 

Plusz androidrol térnék át és ami nagyon fontos, hogy elvileg már elérhető a Samsung órák Gear Managerje ios-re. Ezt valaki meg tudja erősíteni? Vagy erről mit tudunk? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Én ki szoktam várni a netes véleményeket és tapasztalatokat egy új típussal kapcsolatban, kb 2-3 hónapot érdemes olvasgatni a kiszemelt telóról (pl a Note 7-el történtek nagyon rávilágítanak ennek a fontosságára), ha ezután sem lehet kirívó dolgokról olvasni az adott termék kapcsán, akkor nyugodtan meg lehet venni, a kisebb gondokra pedig ott a garanciapapír

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hát nem tudom... Ez, hogy megéri-e vagy sem rajtad áll... Ha szeretnéd akkor nem hiszem, hogy megéri várakozni még hónapokat...

Személy szerint én is most egy előrendelt telefonra várok, melyről még külföldi oldalakon kívül máshol nem lehet olvasni. Viszont ott is csak teszteket és nem pont tapasztalatokat, mivel az értékesítése a készüléknek kint a héten kezdődött...

Vannak veszélyei az ilyen korai vásárlásnak, de viszont nem hiszem, hogy olyan komoly problémákkal találkozna az ember ( elsősorban ilyenkor főként szoftveres gondok vannak, melyeket a gyártók az új modelleknél minél előbb orvosolni szoktak )

Most lehet itt említeni azért a Note 7 esetét, de annak a hátterében a Samsung saját *****sége állt, mert muszáj volt versenyt futniuk az Iphone 7 kiadásával... Hát visszanyalt a fagyi is kész... Még így se mondanám mindennapos esetnek...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szerintem adok neki egy esélyt ha zörög majd vagy valami akkor gari. Megyek végig járom a telekom üzleteket itt bp-n hátha van valahol egy jet black. Ha nincs akkor várok, telefonos ügyintéző azt mondta a héten már jön egy elég nagy szállítmány. Kérdés az mennyire hamar fogy el. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Tudom, de korábban már jártam így, hogy venni akartam Okosórát és azt írta csak a Győri üzletbe van. Közbe kiderült, hogy a Westendbe volt egy utolsó :) Így hát úgyse csinálok semmit ezen a szép Vasárnapon, megnézek pár telekomot hátha van valahol egy darab valami mágikus úton beragadva és hátha még meg is kapom ha kifizetem egészbe. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...