Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Telekom TV 2017-es csatornakiosztás változása


Vendég

Kérdés

Sziasztok!

A csatornakiosztást a Magyar Telekom - csakúgy, mint minden műsorterjesztő - évről-évre a meglévő és új megállapodásai függvényében alakítja. A FOX Networks Grouppal - mint minden lejáró megállapodásunk kapcsán, más csatornák jogtulajdonosaival is - kétoldalú tárgyalásokat folytattunk arról, hogy 2017-ben milyen keretek között tudjuk együttműködésünket meghosszabbítani. A  megállapodás sikeressége minden esetben a résztvevő felek együttes döntésén múlik. Szemben más csatornákkal, sajnálatosan a FOX-ot és a National Geographic Channelt képviselő társasággal nem született olyan megállapodás, amely mindkét fél számára megfelelő lett volna. Így megegyezés  hiányában 2017-től nem szerepeltethetjük kínálatunkban ezeket a csatornákat.

A FOX Networks Group csatornáinak értékeit ismerjük és elismerjük, a kínálatunkban fontos helyet foglaltak el ezek a programok, ezért törekedtünk arra, hogy a meg nem született megállapodás miatt kieső csatornákat tematikájában is hasonló programok tudják pótolni. Így az ismeretterjesztés területén a History csatorna, valamint a Travel került be a családi csomagba, de tovább erősödött például a Discovery Science, a DTX, , Viasat History, Viasat Explorer elérhetősége azzal, hogy ezek a Nagyvilág csomagon túl az új, Szuper Családi HD csomagban is elérhetővé váljanak olyan ugyancsak értékes csatornák mellett, mint a Spektrum, a Discovery Channel, vagy a BBC Earth David Attenborough kiváló filmjeivel. Szintén a kínálat része lesz az RTL-Spike csatorna. Ugyanígy, a FOX-ot helyettesítő csatornaként továbbra is elérhető a hasonló tartalmakat kínáló AMC, a Cool, a Prime vagy a Comedy Central a Simpsons családdal, de a Szuper Családi HD csomag részévé váltak olyan sorozatokat kínáló csatornák is, mint az AXN Black, az AXN White, a Sorozat+, vagy a Film+2.

Bízunk benne, hogy 2017-ben is sikerül olyan kínálatot biztosítanunk számotokra, ami minden igényt kielégít. A 2017 elejétől érvényes csatornakiosztás részleteiről számlavégi üzenetben értesítünk benneteket, de a honlapunkon is megtekinthetitek a hét elejétől.

Üdvözlettel:

Telekom és a Telekom fórum csapata

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 325
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1

köszi de ezt én is megtaláltam, de a 38. oldalon csak régi analógok vannak. Amúgy IPTV van, de idény jelleggel kell egy szobába ahol Thomson THC 300 van DVB-C vétellel, de egyes adók pl m2, m3 nem jönnek be. Arra gondoltam, hogy szolgáltató listában mást kellene választani ahol nagyobb freki tartományt érne el?!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@ApaFia

Sajnos.

Szerencse, hogy a lineáris tvzésben már nem nagyon hiszek, így személyszerint engem nem zavar. 

2019 már érdekesebb lesz. Akkorra sok helyen optika iptvvel felváltja a Satot (lehet, hogy már én is iptv-s leszek), talán DKTV sem lesz már a koaxban. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Túl sok szóismétlés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ahhoz nem is, de én még a felét se látom, és sok helyen így van. Amennyiben itt egy felmérés lenne a végpontokon elérhető sávszélességről (megyei jogú város) nem lenne meg az úniós szélessávú minimumérték. Optika két utcában van, azt is még 2009-ben fejezték be, VDSL/VDSL2 alig egy pár helyen, a többi ADSL. Igaz, cserébe az LTE jó.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sajnálattal olvastam, hogy a Fox és társcsatornáit 2017-től nem nézhetjük, mert nem tudtak megegyezni ! ( Miért nem ???!!)A RTL mellet a Fox csatorna a legnézettebb családunkban, illetve a baráti körünkben. Fel vagyok háborodva, hogy elveszik tőlünk.Ezért fizettem évtizedeken keresztül, hogy így elbánjanak velem?Arra nem is merek gondolni, hogy esetleg a politika szól bele a tévénézési szokásaimba ??!!Kénytelen leszek más szolgáltatót keresni és lehet, hogy nem leszek egyedül??!!Hajlandó lennék esetleg többet fizetni Önöknek, csak maradjanak a fenti csatornák! (Vagy lehet, hogy erre megy ki az egész ??)Talán költői kérdéseimre lehet,hogy választ kapok??

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Bíztam benne, hogy a kikerült lista nem a végleges, és a hivatalos álláspont más lesz. Igazán csalódás. Nem teljesen értem, hogy minden más szolgáltatóval eredményes tárgyalást követően egyezség születik, csak a Telekommal, az egyik legnagyobbal nem? Én hajlandó lennék ezekért a csatornákért fizetni. Miért nem jelenhetnek meg egy minicsomagban, miért kell teljesen száműzni őket? Ez a van másik hasonló tematikájú csatorna nekem kicsit olyan, mint amikor elveszik a gyerek kutyája, és a szülő győzködi a kissrácot, hogy itt egy másik mostantól. Reménykedem, hogy év végéig még mindkét fél végiggondolja a döntését. Szerettem volna újabb hűséget aláírni, de inkább kivárok. Több mint húsz éve vagyok Telekomos, most komolyan itt érjen véget!? :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

28év után 2017.február 27-én megválok Önöktől amiért a  Vajna féle  programot teszik be a megszokottak helyet.Nem hiszem el hogy nem tudtak megegyezni! Közvélemény kutatás nem volt ! Az árammal és a TV-vel elmegyek Önöktől.A telefon illetve az internet még marad de nem sokáig mert erre is találok majd megoldást más  szolgáltatóval. Ennyit érünk mi előfizetők Önöknek? A hatalomhoz való dörgölődzés többet ér ,mint az előfizetők? Hírhedettjük a  TELEKOM  nélkülözését mint ahogy a CBA-ba se nagyon jár a lakosság. Mi ér többet. Az előfizetők  vagy a hatalomhoz való dörgölődzés.Gondolják végig még egyszer a programjukat mert ahogy látom sokan tiltakozunk a facebookon is.  .Bár mit tesznek fel csak azzal foglalkozunk ,hogy milyen aljas húzást tesznek ellenünk akik fent tartják előfizetésünkkel Önöket. .

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hosszú évek óta vagyok az önök előfizetője, máskor is módosítottak a szolgáltatásaikon, de ez a mostani egyszerűen felháborító. Nagyon sajnálom, hogy kiveszik  csatorna kínálatukból többek között a  National Geographic -ot, és a Nat Geo Wild-ot. Helyettük az összes "Vajna Tv" igénytelen kínálatát beteszik, akár akarom, akár nem. Családommal együtt annyira nem akarjuk ezt a sok "szemetet", hogy amennyiben nem változtatnak az üzletpolitikájukon nem kérjük a Telekom Tv szolgáltatását 2017-ben. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem tudtak megállapodni a Fox-szal és hogy hogy nem, pont kapóra jött Andy Vajna média portfóliója, akit az aktuális kormányzat kitömött közpénzekkel, hogy a saját propagandáját sugározza éjt nappallá téve., és aki majd továbbadja a lóvé egy részét a ***** közeli haveroknak. Micsoda véletlenek történnek ebben az országban... Ld. még Belorusszia, Oroszország, Törökország.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...