Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Telekom TV 2017-es csatornakiosztás változása


Vendég

Kérdés

Sziasztok!

A csatornakiosztást a Magyar Telekom - csakúgy, mint minden műsorterjesztő - évről-évre a meglévő és új megállapodásai függvényében alakítja. A FOX Networks Grouppal - mint minden lejáró megállapodásunk kapcsán, más csatornák jogtulajdonosaival is - kétoldalú tárgyalásokat folytattunk arról, hogy 2017-ben milyen keretek között tudjuk együttműködésünket meghosszabbítani. A  megállapodás sikeressége minden esetben a résztvevő felek együttes döntésén múlik. Szemben más csatornákkal, sajnálatosan a FOX-ot és a National Geographic Channelt képviselő társasággal nem született olyan megállapodás, amely mindkét fél számára megfelelő lett volna. Így megegyezés  hiányában 2017-től nem szerepeltethetjük kínálatunkban ezeket a csatornákat.

A FOX Networks Group csatornáinak értékeit ismerjük és elismerjük, a kínálatunkban fontos helyet foglaltak el ezek a programok, ezért törekedtünk arra, hogy a meg nem született megállapodás miatt kieső csatornákat tematikájában is hasonló programok tudják pótolni. Így az ismeretterjesztés területén a History csatorna, valamint a Travel került be a családi csomagba, de tovább erősödött például a Discovery Science, a DTX, , Viasat History, Viasat Explorer elérhetősége azzal, hogy ezek a Nagyvilág csomagon túl az új, Szuper Családi HD csomagban is elérhetővé váljanak olyan ugyancsak értékes csatornák mellett, mint a Spektrum, a Discovery Channel, vagy a BBC Earth David Attenborough kiváló filmjeivel. Szintén a kínálat része lesz az RTL-Spike csatorna. Ugyanígy, a FOX-ot helyettesítő csatornaként továbbra is elérhető a hasonló tartalmakat kínáló AMC, a Cool, a Prime vagy a Comedy Central a Simpsons családdal, de a Szuper Családi HD csomag részévé váltak olyan sorozatokat kínáló csatornák is, mint az AXN Black, az AXN White, a Sorozat+, vagy a Film+2.

Bízunk benne, hogy 2017-ben is sikerül olyan kínálatot biztosítanunk számotokra, ami minden igényt kielégít. A 2017 elejétől érvényes csatornakiosztás részleteiről számlavégi üzenetben értesítünk benneteket, de a honlapunkon is megtekinthetitek a hét elejétől.

Üdvözlettel:

Telekom és a Telekom fórum csapata

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 325
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
4 órája, István írta:

Sziasztok!

Az alábbiakban összegyűjtöttük a 2017-es csatornaváltozásokkal kapcsolatban a FOX megállapodást követően felmerült legjellemzőbb kérdéseket, illetve a kérdésekre a válaszokat.

Üdvözlettel:

Telekom és a Telekom fórum csapata

 

Mennyiben változik a FOX csatornák visszakerülése miatt a Telekom ügyfeleknek korábban megküldött ÁSZF-ben szereplő csatornakínálata 2017. januárjától?

A  jelenlegi (a 2016. november 9-én a FOX és a Telekom által közösen bejelentett) változás az, hogy ügyfeleink érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX három csatornája (FOX, Nat Geo, Nat Geo Wild) mégis elérhető marad a Telekom kínálatában továbbra is 2017 januárjától. Az ügyféltájékoztatásként ügyfeleink számára megküldött ÁSZF-ben szereplő 2017. január 3. után érvényes csatornakiosztásunk egyéb elemeiben változatlan.

 

Kedves István! Digitális Családi Kábeltévén is felütik a fejüket ezek a változások? Tudom, hogy ez már nem támogatott forma nálatok. Előre is köszönöm a választ.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Wolwerine
Elgépelés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Spíler akkor tehát csak SD lesz... Hát az úgy hatalmas csalódás. Reméltem, hogy 2017-re van már annyira rugalmas az egyik legnagyobb szolgáltató, hogy alap lesz, hogy egy Premier League-t és egy NHL-t közvetítő csatornát HD-ben is biztosítani fog. Mert hogy én 49 colon nem fogok SD-ben Spílert nézni az is fix. Kicsit haladjunk már a korral könyörgöm...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nos, én  kezdtem örülni, hogy minden rendben van. Ugyanis nekünk januárban jár le a hűségidőnk és éppen terveztük, hogy belépünk a Magentába (mivel eddig minden szolgáltatásunk Telekomos volt), s még megrendeljük az HBO MaxPack mellé a Nagyvilág minicsomagot is, mivel mióta megnyitották a Viasat Nature és Viasat History csatornákat, majdnem többet nézzük őket, mint a NatGeo és NatGeo Wild-ot. S ez jelentős része a TV nézésünk idejének.

Azután pénteken (11.18-án) megkaptunk egy levelet a Telekomtól, amelyben tudatták velünk a kisbetűs részben, hogy a 2017-től kikerül a szolgáltatásból a NatGeo, NatGeoWild, ViaSat Nature és History stb és bekerülnek a TV2 csatornák (Isaura, Kiwi stb). Jelzem, mi a hagyományos TV 2-t sem nagyon nézzük. Ez bennünket maximálisan felháborított, mert a bekerülő csatornák csupán a népbutításra elegendő színvonaltalan "szolgáltatások". Nem szeretnénk egyiket sem...

Egyszóval Platina kártyásként fájó szívvel fel fogjuk mondani a Telekom IPTV-t még akkor is, ha emiatt műholdas kell majd, mert itt nálunk nincsen más kábelszolgáltató (értelemszerűen másik szolgáltatót választunk a TV-hez). Egyszóval a net és a telefon marad Telekomos, meg persze a mobil, de a TV-t kiszedjük a csomagból. Sajnos, mivel már csak annak hiszek, amit hivatalosan leírva megkapok, ez feltehetően nem visszafordítható, ugyanis ha nem akarok TV nélkül maradni, el kell indítani a műholdas szolgáltatás telepíttetését lassan. Egyszóval amennyiben pár napon belül nem érkezik a Telekomtól olyan értesítő, ami az előzőekben leírtakat cáfolja, akkor meg fogom tenni a lépést.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Márti
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Attila!

Nem vitatkozom, hanem idézem a levélben leírtakat:

"Módosítás hatálya: 2017.01.03 Érintett szolgáltatás: TV

Módosítás lényegének rövid leírása:

IPTV kínálatunk a következők szerint módosul.  A Családi és Családi HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a History, Travel, Fit HD, Humor+, Spiler TV és a Chili, kikerül a D1TV. A Családi HD és Szuper Családi HD csomagba bekerül a History HD és a Travel HD, kikerül a Nat Geo és a Nat Geo Wild. A Nagyvilág kiegészítő csomagba bekerül a FEM3, Zenebutik, kikerül a Viasat Nature/History HD. stb." A felsorolás még hosszan folytatódik. A pirossal kiemelt cáfolja a te állításodat.

Mivel sok helyen sokféle nyilatkozat jelent meg, mostantól az irányadó az, amit írásban értesítésként elküldtek, mert erre fognak minden egyes változtatás esetében hivatkozni. (Lakossági ÁSZF 2/d függelék, és Lakossági ÁSZF 2/d függelék 4.pont)   

Akkor most a fenti konkrétumokkal kapcsolatosan szeretném hallani az ellenvetést.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
41 perce, Attila70 írta:

Semmi gond nem volt az indulasnal. Azt szamoltak el, hogy a forumokon HD-t kovetelok es fizetunk magasabb osszeget szlogeneket elhittek. Amikor rajottek arra, hogy a hang az hangosabb mint a hajlandosag akkor mar igen keso volt a mas iranyu probalkozas. En legalabbis igy latom.

Az elején, ha jól emlékszem több tizezer forintos kaukció is volt.Ez pont abba a időszakban volt mikor a T sat indult. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 órája, Attila70 írta:

Teljesen egyet ertek veled. Az isaura tv-t az idosebb korosztaly varja nagyon. Lehet lazadni ellene, de igen is egy hianypotlo csatorna. A romantikatv megszuntevel keletkezett urt betolti.

Hello @Attila70, igen, és szerintem ebben van a lényeg. mi itt írogatjuk, hogy miket szeretünk, de ha épelméjű a Tés döntéshozó, akkor ezt figyelembe véve ugyan de végül a nézettség alapján dönt, mivel a nézettség mögött van (lehet) a fizetőképes kereslet.  a Fox történetből pl. rendesen lázadás lett (itt azért veregettem a vállam, ügyesek voltunk, és képzeletben természetesen a Tésekét is, mert meghallgattak bennünket, és az alapján léptek, szóval ment nekik a piros pont :)), miközben a csatornáik nézettsége kerekítési veszteség kategória. korábban meg az Eurosport miatt volt ribillió, aminek a háttere hasonló. speciel a Foxnak szurkoltam, mert az ő csatornáikat én is szívesen nézem, de a mittudomén mennyi sportcsatiból kikerül az egyik sírás teljesen hidegen hagyott, mivel nem nézem egyiket sem (az ismeretségi körömben sincs senki, aki nézné, a sportőrült családtagok, cimbik inkább csinálják :D)

ja, és ma is tanultam valamit (köszi), sejtelmem sem volt, hogy létezett romantika tv :D

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
kieg
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
8 perce, Attila70 írta:

Igen jol emlekszel. Ezzel nem is volt baj, ok is valtoztattak ezen utana. Mint irtam kevesen aldoznak a HD-ra. 50-60 HD csatorna ara kb 2 - 3x-os arat kovetelne meg most is.

Ok majusban indultak es mint emlekszel a T az novemberben. 

Ige,sajnas van benne igazság,hogy kevesebben igénylik a HD adásokat.Vannak olyanok aki azt hiszi,hogy ha már digitális adást néz az már neki HD. Az viszont zavar,hogy lehetőségem sincs több HD csatornára előfizetni, még külön díj ellenébe sem. :( A platform egyesítést nem kellet volna meglépni. Minmden egyes platformnak meg vannak a előnyei és hátrányai,és ez alapján kellet volna a csatorna kínálatott kialakítani. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
2 perce, Attila70 írta:

Köszi, fel sem tűnt, pedig ezek alapján a Ténél is lennie kellett, így valószínűleg átpörgettem rajta pár ezerszer (a Film café megjelenése viszont rémlik) :) újabb példa arra, hogy nem baj, ha a csomag tele van töltelékcsatikkal, mert tuti mindenkinek mást és mást jelent ez a kör (én egyszer sem néztem, de az Isaura leendő közönségének biztosan fájt az eltűnése, no meg engem nem érdekelnek a sportcsatik, de nem fáj, ha a csomagban vannak, mert tudom, hogy vannak páran, akik odavannak értük), és a műsorszolgáltatók huncut árképzése ismeretében így jövünk ki a legjobban

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 órája, ApaFia írta:

Félre értetted,a hátrány nem a sat és a dktv, hanem a platform egyesítés. ;) A satnál ott van a több HD stream,de a csati bővítés nagyon függ a TP kapacitásától,és tudjuk mind ketten. bővülés mostanság sajna nem lesz. Koaxon még men vezetik ki a dktv addig ott se lehet bővítésre gondolni.Végén a iptv is van rezes, koax, optika.  A rezes hálózat az elég vegyes van ahol el se éri a 10Mb/sde van olyan ahol már 50Mb/s is elérhető,na ezen a rendszeren mindegy,hogy ki milyen messze van a dslam-msantól csak 1 HD stream van. Koaxon optikán már 2. Ezért írom és tartom a álláspontomat,hogy a platform egyesítés szerintem nem kellet volna meglépni. ;)

Sok mindent nem kellett volna meglépni, tudjuk jól. :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
15 perce, Attila70 írta:

Mar bocs ez meg a Telekom, miert is kellene kovetnie a masik kettot.  Ha azt tenne meg mindig kulloghatna utanuk, de nem tette es meg is lett az eredmenye. A 3 betus az meg konkurenciaja a kabeles testverenek. Teljesen fuggetlenek egymastol. Valamilyen szinten a 4 betus eseteben is ez van.

Tudom,hogy igazam van.Hiába írunk oldalakat erről a témárol,ez van.Véleményem továbra is fentartom, ebben senki nem tud meggyőzni a elenkezőjéröl. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
24 perce, Attila70 írta:

Nem is akarlak meggyozni semmirol. Csak en meg mindig nem ertem, hogy miert nem jo a hordozotol fuggetlen tv szolgaltatas. Miert erzed hatranynak, mi az amivel emiatt allitolag valami kevesebb? Es mi az ami emiatt kevesebb?

A HD csatik keveslem,ráadásul a 2 natgeot januártól kiveszik,ja hogy jön helyette 2 az jó,de a másik 2 kárára.Erre írtam én ,hogy nem jó ez a platform egyesítés mert ha megtartanák a 2 natgeó HD-t meg még jönne hozzá még egy pár, azt a saton nem tudják bevezetni hiszen nincs kapacitás és a közeljövőben nem is várható.;)Érted már nekem miért nem tetszik a platform egyesítés?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 órája, ApaFia írta:

A HD csatik keveslem,ráadásul a 2 natgeot januártól kiveszik,ja hogy jön helyette 2 az jó,de a másik 2 kárára.Erre írtam én ,hogy nem jó ez a platform egyesítés mert ha megtartanák a 2 natgeó HD-t meg még jönne hozzá még egy pár, azt a saton nem tudják bevezetni hiszen nincs kapacitás és a közeljövőben nem is várható.;)Érted már nekem miért nem tetszik a platform egyesítés?

Nem, nem értem. Mikor mindenki azt hitte, hogy nem lehet sok HD sattv-n (ha jól emlékszem a hvg még külön cikket is írt erről) a Telekom megmutatta, hogy lehet. Szerintem ez most sem lesz másként. Az általad írt 2 HD csati inkább a késői megegyezés áldozata. Biztos nem lehetnek olcsó csatornák (vagy most próbáltak emelni). A megegyezéskor a csomagár (SZCSHD), sőt már voltak sokan akik elő is fizettek rá így már az sd bekerülése is csak grátisz. Nem hiszem, hogy a Telekom annyira meg újból mini-csomagozni akarna,hiszen pont most számolja fel. (ami marad az máshogy nem mehet /HBO, pornó/).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
4 perce, Attila70 írta:

Nem, nem értem. Mikor mindenki azt hitte, hogy nem lehet sok HD sattv-n (ha jól emlékszem a hvg még külön cikket is írt erről) a Telekom megmutatta, hogy lehet. Szerintem ez most sem lesz másként. Az általad írt 2 HD csati inkább a késői megegyezés áldozata. Biztos nem lehetnek olcsó csatornák (vagy most próbáltak emelni). A megegyezéskor a csomagár (SZCSHD), sőt már voltak sokan akik elő is fizettek rá így már az sd bekerülése is csak grátisz. Nem hiszem, hogy a Telekom annyira meg újból mini-csomagozni akarna,hiszen pont most számolja fel. (ami marad az máshogy nem mehet /HBO, pornó/).

Én ezeket még hiányolom:  Film Café HD;  Nickelodeon HD;  OzoneNetwork HD;  MTV LIVE HD;  ID Xtra HDDiscovery Science HD ; Lifenetrwork HD. Most per-pillanat ennyi, de jövőre újjabb Sd csatik lesznek elérhető HD verzióba is. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...