Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Internet telefondróton avagy az xDSL


Roli82

Kérdés

xDSL kapcsolódási probléma esetén

Nézd meg a HGW-t amennyiben nem világít rajta a DSL LED. Ebben, esetben valami hardveres gond lehet a háttérben.  Egy sérült vagy kihúzódót kábel, vagy DSLAM oldali műszaki meghibásodás. Ha a kapcsolat felépül de a PPPoE nem. Ebben esetben ha használ saját router ellenőrizd azt.  Próbáld meg közvetlenül csatlakozatni a gépet modem/ HGW-hez.

 

HGW által szórt WIFI gyakran szakad lassú instabil.

Válts csatornát, ebben segít az inSSIDer program. Szélsőséges esetben saját router használata is szóba jöhet.

 

Mi a legnagyobb elérhető sebesség és hogyan?

XL csomag, 50/15 sebességet kínáló csomag, ennek műszaki feltételei a következőek.

VDSL2 technológián az alábbiak szerint. Egycsatornás (központtól való 750 méterig), vagy kétcsatornás (központtól való 1500 méterig) ebben, esetben dupla rézérpárral.  Ezek csak az általános adatok minden esetben az adott címre vonatkozó műszaki felmérés dönt.

 

Hírtelen egyik napról másikra csökkent a sebességem.

Nagy valószínűséggel SNR LOCKOT kaptál, ez annyit jelent, hogy a központ lejjebb veszi a sebességedet.  Valamilyen műszaki hiba miatt vagy tévesen. Nem tehetsz mást, mint jelzed a 1412 felé a problémát.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 1.6k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
47 perce, anonymus írta:

2. Kérdésedre válaszolok! Röviden azért mert 120 as a legnagyobb publikus értékesíthető profil. Igen nálatok se lesz gigabit. Ilyen a portfólió most ha nektek adna a T gigabitet. Akkor arra egy egyedi díjazás kéne stb stb teljes kavar. 

Ez elég szomorú. Nem is értem, hogy a mai világban miért csak 120-as optikát épít a T. Nekem nem lenne probléma az egyedi árazás, ha az az emberek számára elérhető árakkal párosul. Ugyanolyat sebességű hálózatot építeni, mint a kábelszolgáltatóé, annak szerintem nem igazán van értelme.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Egyedi árazás azt takarná hogy drágábban kéne adni mint a mostani 120-at.  Magában a hálózatban van potenciál szóval nem a 120 max és ennyit bír. Anno Pesten gigabites profillal méricskéltünk lépcsőházakba.  Ez üzlet amíg nem emel egységesen a T sávszélt addig nem lesz gyorsabb net. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Mit is jelent az új rendszer kedves telekom már 2015 novembere óta megrendelem az 50 mbit netet le módják megrendelem le mondják mi ez azért nem kapok 50mbitet mert a régi rendszerben vagyok hát akkor tegyenek be az újba ennyi az egész komolyan nem értem már dühítő minden rendben van hogy menyen nálam de nem megy mi ez? Router jó az 50es hez kbelezés jó elosztótol nem vagyok messze akkor annyit kérnék tegyenek át az új rendszerbe nem tudom mit jelent de biztos megodható dolog! Én csak egy csomagváltást kérek ennyire egyszerű!!! Jelenleg gy megy a 30mbit gond nélkül persze Era és ászt mondták á nem fog menni! De megy

image.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Idézet jön:

"A 4405, Nyíregyháza ................... címen a Netmánia XL csomagban foglalt feltételekkel internet szolgáltatást a műszaki adatok alapján tudjuk biztosítani, ezért a megrendelése aktiválva lett.
A minimálisan nyújtandó sebesség az Általános Szerződési Feltételekbe szabályozva.

Fentiek alapján reklamációját nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben döntésünkkel nem ért egyet, panaszával jogosult felügyeleti szerveinkhez fordulni.
"

Azt hiszem ezt is fogom tenni... már nagyon elegem van ebből a "szolgáltatóból"! Menjenek a pi....a!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Itt két dolog is gáz...

1. Nem kell kisebb csomag. Az egésznek nem a lefele váltás volt a lényege.

2. Nem kell hűség újraindítás. Épp ez az, hogy lejárt volna a hűségem egyébként is.... én XL-re akkor akartam csak váltani, ha TUTI jön az 50/15. Ehhez kpest rohadtul nem jön és mégis váltott a szolgáltató újraindítván a hűséget! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

A napokban emeltünk az internet sebességén,  net bővítésével kaptunk a T-Home-tól egy routert a fent említett típust. A régi modem + router kombót váltotta fel, akkor egy Tp-Linkes routert használtam ami tökéletes felhasználóbarát felülettel rendelkezett, legalább is én mindent be tudtam rajta állítani. Ez az új router valami katasztrófa semmit nem találok meg benne, de lehet hogy csak én vagyok figyelmetlen és még nem ismertem ki teljesen. 

Tehát a portnyitásra lennék kíváncsi, hol tudom ezt megoldani a router menüjében? 

Köszi a segítőkész válaszokat!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...