Ugrás a tartalomhoz

Roli82

Ajánlott posztok

Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude koncertje Magenta 1-eseknek.

  • A Telekom zártkörű koncerttel lepi meg azon Magenta 1-es ügyfeleit, akik 2017. február 28-ig legalább egy éve Magenta 1 ügyfelek
  • A 2017. február 12-i budapesti koncerten fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi és Magna Cum Laude

A Telekom az idei évet kizárólag a Magenta 1-es ügyfeleknek szóló ajándékkal indítja: egy különleges, zártkörű koncertre szóló páros belépővel ajándékozza meg azokat, akik 2017. február 28-ig legalább egy éve a Magenta 1 kedvezménycsomag előfizetői. Az eseményen fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude. A koncert Budapesten a Papp László Sportarénában lesz 2017. február 12-én vasárnap, két időpontban.

A Magyar Telekom a Magenta 1 névre keresztelt integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be, amely előfizetőinek a száma azóta meghaladta a 100 ezret. Ezzel a csomaggal az ügyfelek egy kézből kapják kedvező áron mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefont is. A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg a Magenta 1-es ügyfélkör számára, hogy ezt a kedvezménycsomagot választották: tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet használatot biztosított számukra, 2016. szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1 előfizetéssel rendelkezők, valamint a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.

A Magenta 1 koncert egyik különlegessége, hogy elhangzik majd Rúzsa Magdi és Presser Gábor előadásában Presser és Novák Péter legújabb száma, a „Dobj egy papírrepülőt!” is. A számhoz készített videóklipet alig több mint egy hete, 2016. december 28-án mutatták be a Telekom Facebook-oldalán . A klip a Telekom 2016. évi karácsonyi kampányának központi gondolatára épült, amely a kapcsolatok fontosságára, megerősítésére hívta fel a figyelmet. Többek között arra, hogy az ünnepi időszak jó alkalom lehet az emberek közötti távolságok áthidalására, a kapcsolatok (újra) felvételére.

A Telekom a Magenta 1 koncertre elektronikus üzenetekben (eDM és SMS) hívja meg az érintett ügyfeleket 2017. január 5-én, akiknek részvételi szándékukat legkésőbb 2017. január 11-ig kell jelezniük az üzenetben megkapott módon és regisztrációs felületen. A koncertekre kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kap egyedi, páros koncert jegyet. 1

A vidékről érkezők utazását szeretné megkönnyíteni a vállalat, így a koncertre szóló – belföldi másodosztályú - vonatút 50 százalékát a Telekom megtéríti.

x.gif1) Az előadásra kizárólag azon Magyar Telekom Magenta1 kedvezménycsomaggal rendelkező ügyfelek regisztrációját fogadja el a vállalat, akik 2017. február 28-ig legalább egy éve Magenta1 ügyfelek, melyet a Telekom a rendszereikben ellenőriz. A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadja el a vállalat.

Forrás

Magenta 1 topikja

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1 month later...

Senki nem marad le a Magenta 1 koncertről - Aki nem jut be, az élő streamen keresztül élvezheti az exkluzív zenei eseményt

  • A Telekom élő streamen teszi lehetővé ügyfeleinek és minden érdeklődőnek, hogy távolról, az internet segítségével nézhessék a Magenta 1-es 1 ügyfeleknek szóló ajándék koncertet.
  • A 2017. február 12-i este 8-kor kezdődő budapesti koncerten fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude
  • A koncert megtekintése a Telekom ügyfeleknek nem csökkenti a belföldi mobilinternet adatforgalmi keretüket

Telt ház lesz a Telekom zártkörű koncertjein, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép. A túljelentkezés miatt a Telekom élő streamen teszi lehetővé ügyfeleinek és minden érdeklődőnek, hogy távolról is élvezhessék a különleges produkciót.

A február 12-i exkluzív eseményekre, amelyet Budapesten, a Papp László Sportarénában rendeznek meg, azok kaphattak belépőt, akik 2017. június 30-ig már legalább egy éve Magenta 1-es ügyfelek, és akik részvételi szándékukat időben jelezték a Telekomtól számukra megküldött elektronikus üzenetben (eDM és SMS) megadott módon és regisztrációs felületen. A koncertekre kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kapott egyedi, páros koncert jegyet. A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadta el a vállalat.

mag1koncert.jpg

Az este 8-kor kezdődő második koncertet élőben streameli a Telekom saját erre dedikált telekom.hu/magenta1koncert aloldalán valamint az Origo felületén. Így azok sem maradnak le az élményről, akik nem jutnak be az arénába. A Telekom 4G hálózata segítségével hidat szeretne képezni a zenerajongó ügyfelei és a Magenta 1 koncert között: ezért a vállalat ügyfeleinek a forgalmazott gigabájtok miatt nem kell aggódniuk, mert a koncert megtekintése a Telekom ügyfeleknek nem csökkenti a belföldi mobilinternet adatforgalmi keretüket. A Telekom célja, hogy elérhetővé tegye minél több ügyfele számára a koncert élményét.

A Magenta 1 koncerten elhangzik majd Rúzsa Magdi és Presser Gábor előadásában Presser Gábor és Novák Péter legújabb száma, a „Dobj egy papírrepülőt!” is. A számhoz készített videóklipet csak 2016. decemberének utolsó napjaiban mutatták be a Telekom Facebook-oldalán, és kevesebb, mint egy hónap alatt több, mint 400 ezren tekintették meg a Youtube-on.

A Magyar Telekom a Magenta 1 elnevezésű vezetékes és mobil szolgáltatásokat tartalmazó integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be, az azóta eltelt alig másfél év alatt előfizetőinek száma pedig már a 100 ezret is meghaladta. A csomagra történő előfizetéssel az ügyfelek egy kézből kapják kedvező áron mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobilszolgáltatásokat, tv-csomagot, otthoni internetet és vezetékes telefont is. A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg a Magenta 1-es ügyfeleknek, hogy ezt a csomagot választották. Míg tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet használatot biztosított számukra, szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1 előfizetéssel rendelkezők, valamint a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.

1) A koncertekre a Magyar Telekom azon Magenta 1 kedvezménycsomaggal rendelkező ügyfeleit hívta meg, akik 2017. június 30 -ig legalább egy éve Magenta 1 ügyfelek. Közülük a regisztráció időbeni sorrendje alapján vehetnek részt a koncerten a leggyorsabban regisztrálók. A felső határt a Papp László Sportaréna befogadóképessége szabja meg.

Forrás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok!! 

A Magenta 1 ajándék koncerttel kapcsolatban lenne 2 kérdésem. 

Tulajdonképp  apukám  nevén van az előfizetés, de aranytárskártyával én  is csatlakoztam hozzá, viszont az szintén  az ő  nevén van.  

Ezek alapján a regisztrációt a koncertre az ő nevével és adataival töltöttük ki.

A jegyeket nagy örömünkre  megnyertük,  viszont nem tudjuk hogy kell e valamilyen meghatalmazás vagy bármilyen más papiros?  mivel ő nem kíván elmenni  a koncertre,  helyette jómagam és testvérem  mennénk,  természetesen apukám  beleegyezésével.

Továbbá olvastam,  hogy a Telekom az oda út 50 %át téríti,  ennek menetéről ill igénybe vételéről szeretnék kérni egy tájékoztatót! 

 

Köszönöm előre is!! 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Szia!

A jegyek nem válthatók készpénzre, nem hozhatók kereskedelmi forgalomba, nem értékesíthetők tovább és nem ruházhatók át.

Azonban a helyszínen nem ellenőrzik a személyazonosságot - ezt az információt kaptam - szóval evileg bemehettek.

Az utazási kedvezményről még nincs infó.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
kiegészités
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Köszönöm a gyors választ! 

Igen,  ezt én is olvastam,  hogy nen lehet átruházni,  de azt gondoltam hogy "családba marad"  alapon 2 gyermeke is elmehet helyette az ő  rendelkezésével.  

Tudnál nekem segíteni,  kihez fordulhatnánk ezügyben?  

Messziről érkeznénk  a koncertre,  és  nem szeretnék utazásra,  szállásra költeni,  hogy a kapuba közöljék hogy potyára mentünk.  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Tájékoztató a kedvezményes vonatjegyek igénybevétele kapcsán

A  2017. február 12-én tartandó Telekom Magenta1 koncert vidékről érkező vendégei számára koncert jegyenként 1 db. kedvezményes vonatjegyet biztosítunk az alábbi felhasználási feltételekkel.

  • A Magenta1 rendezvényre utazó ügyfeleink számára a MÁV-START Zrt. bármely belföldi állomásáról Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarokra, valamint Kelenföld és Zugló állomásokra érkezők számára 50 %-os alkalmi 2. osztályra szóló vonatjegyet biztosítunk, amelyet a MÁV-START pénztáraiban és a vasúti menetjegyirodákban lehet megvásárolni. Fontos, hogy a MÁV pénztárnál a Telekom Magenta1 koncertre vonatkozó „50%-os alkalmi menettéri kedvezményes menetjegyet kell kérni, csak ezzel a kedvezménnyel ellátott vonatjegyek lesznek érvényesek, amiket a rendezvényen helyszínén a bejárati információs pultnál le kell pecsételtetni, ezáltal válik érvényesség a visszaútra is. Csak az odaútra szóló jegyet kell kiváltani, amely a koncert helyszínén történő menetjegy lebélyegzése után a visszaútra is érvényessé válik. A Magenta1 ügyfeleknek szóló egyedi kedvezményt utólag nem lehet érvényesíteni, tehát rendkívül fontos, hogy már a menetjegy megvásárlásakor a fenti feltételek szerint vásárold meg a menetjegyet.
  • Ha olyan megállóhelyen szállsz fel a vonatra, ahol nincs elérhető MÁV pénztár, kizárólag abban az esetben lehet megvásárolni a vonaton a jegyvizsgáló ellenőrnél a jegyet, ilyenkor is a Telekom Magenta1 Koncertre történő utazásra kell hivatkozni az 50%-os alkalmi menetjegyhez.
  • Ez a jegytípus nem megvásárolható a vasútállomásokon található automatákból és online vásárlás keretében.

Példa a felhasználhatóságra:

  • Amennyiben Székesfehérvárról érkezel a budapesti Magenta1 rendezvényre, akkor csak Székesfehérvár-Budapest útvonalra, odaútra vonatkozó menetjegyet kell megvásárolnod a MÁV jegypénztárnál, a Telekom Magenta1 koncertre vonatkozó „50%-os alkalmi menettéri kedvezményes menetjegyet” kérve. A hazaútra szóló Budapest-Székesfehérvár közötti szakaszra nem kell másik vonatjegyet váltanod, mivel ha a koncert helyszínén a menetjegyet lepecsételteted, az odaútra vásárolt vonatjeggyel utazhatsz haza is.

Nem érvényesül a kedvezmény az alábbi esetekben:

  • A kedvezményes jegy kizárólag 2. osztályra szól, nem érvényes a különböző pótdíjakra, mint az InterCity pótjegy/helyjegy, gyorsvonati pótjegy, 1. osztályra szóló teljes árú kocsiosztály különbözeti díj,  a kiegészítő díjakat külön meg kell váltani az oda és a vissza útra is.
  • Az 50%-os kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel. Magasabb százalékos kedvezmény (pl: nyugdíjas jegy) esetén abból már nem kerül levonásra az 50 %-os kedvezmény.
  • Az 50%-os vasúti utazási kedvezmény nemzetközi utazásokra nem használható fel, csak belföldi és Budapest megjelölt állomásaira történő utazás esetén érvényes.

Határidők:

  • Budapestre utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon (2017. február 11-én 00:00 órától) kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon (2017. február 13-án 24:00 óráig) be kell fejezni.
  • A vonatjegy előre, legkorábban 60 nappal megvásárolható a rendezvény napja előtt, azaz 2017. február 12-e előtt.

Menetjegy érvényesítése visszautazáshoz:

  • Ahhoz, hogy a fenti feltételek szerint megvásárolt, csak az odaútra szóló „50%-os alkalmi menettéri kedvezményes menetjegy” a visszaútra is érvényes legyen, a Magenta1 koncert helyszínén (Papp László Sportarénában) és idején le kell azt pecsételtetni. A kedvezményes vonatjegy a visszaútra csak akkor érvényes, ha lebélyegzésre kerül, ezt a rendezvény teljes időtartama alatt el lehet végeztetni a bejárati recepciós pultnál található hoszteszeink segítségével.
  • A vonaton a jegyvizsgáló ellenőrnek a lepecsételt jegyet fel kell mutatni, ami alapján a MÁV kollégája tudni fogja, hogy részt vettél a Magenta1 rendezvényen, ezért jogosult vagy az egyedi menetjegy felhasználására.
  • A menetjegy visszaútra szóló érvényesítésének elmulasztása esetén a MÁV számára ki kell fizetni a teljes menetdíjat és pluszba felszámolásra kerül a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 3./b pontjában előírt pótdíj is.

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...