Posztolva ekkor: January 10, 2017 A számlámon szerepel 14 ! db *****fonosra küldött sms. A részletes híváslista / számla nyomtatásnál ezeket visszaolvashatom, vagy csak a telefonszámot tudhatom meg, amire érkeztek azok az sms-ek? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 16, 2017 Hello @mck92, nem tárolják. ha törölted a telódról, akkor csak a címzettől szerezheted meg (ha ő is törölte, vagy nem akarja megmutatni vagy átküldeni, akkor pedig sehonnét) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 10, 2017 Nem mondom 100%-ra, de szerintem jogilag sem lehetséges a szolgáltatónak már kiküldött SMS-eket (azok szöveges tartalmát) tárolni. Így valószínűleg nem lehet már negtudni ezeket az információkar. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 10, 2017 Értem Köszönöm a választ! Szóval, akkor az elküldött sms tartalmát felejtsem is el, hogy valaha is tudni fogom (?) - telefonomban törölve lett, mert ott nincs- Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 10, 2017 Nekem vezetékesen van hívásrészletező, de csak a számot és az időpontot mutatja. Nem hiszem, hogy sms tartalma kiküldhető lenne ilyen formában. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 10, 2017 Igen, arra. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 10, 2017 Üdv! Az SMS szövegének visszaolvasására gondolsz? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
A számlámon szerepel 14 ! db *****fonosra küldött sms. A részletes híváslista / számla nyomtatásnál ezeket visszaolvashatom, vagy csak a telefonszámot tudhatom meg, amire érkeztek azok az sms-ek?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon