Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Megrendelt telefon átvétele


Törölt_tag7438

Kérdés

Üdv!

Jelenlegi előfizetésemmel szeretnék új telefont venni, mivel lejárt a mostani telefonom törlesztőrészlete így vennék másikat. A probléma csak az, hogy a telefon amit kinéztem, csak online rendelhető. Azt szeretném megtudni, hogy más is átveheti, ha netán úgy hozza ki a futár, hogy nem vagyok itthon, mert dolgozok vagy pedig lehet kérni, hogy a választott napon belül hány órakor hozzák ki a telefont? 

Előre is köszönöm a válaszokat!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Esetleg még olyat meg lehetne próbálni, hogy a megrendelésnél lesz egy közlemény rész oda be írod annak a nevét és személy igazolvány számát aki átveheti helyetted, vagy olyat is lehet csinálni, hogy a megrendelt telefont nem futáros átvétellel kéred, hanem a legközelebbi partner üzletbe átvétellel, ilyenkor is a GLS fogja levinni a központi raktárból az adott üzletbe a telefont és akkor át tudod venni Te is 5 napon keresztül, van még egy lehetőség PickPack pontra kéred.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Szia!

A telefont csak az veheti át akinek a nevére szól az előfizetés, nem muszáj otthonodba kérni a csomagot, kiszállítás napján kapsz egy emailt a GLS-től (reggeli órákban általában 7-9 óra között) abban benne lesz a futár telefonszáma és így tudsz vele egyeztetni hogy pl a munkahelyedre vigye ki a telót.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Köszi!

Azt fogom csinálni, hogy odaírom megjegyzésbe a párom adatait, talán akkor ő majd átveheti így. 
Gondoltam rá, hogy az üzletbe kérem, de nincs a lehetőségek között, csak a PickPack pontok vannak, de busszal nem érnék haza, mire mennem kéne dolgozni. Marad a házhoz szállítás és amit javasoltál :)

Köszönöm a segítséget! :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Sajnos a cégnél nagyon szigorúan veszik a szüneteket, vagyis inkább gyár, igazság szerint telefont se lehet használni csak szünetekben, kártyát lehúzni kell, nem nagyon lehet mászkálni :\ Azért lenne jó, ha valaki más is átvehetné vagy legalább időpontot meg lehetne valahogy adni... Ha más megoldás nem lesz, bemegyek a legközelebbi üzletbe és választok onnan egy telefont, de azt se tudom, hogy ott éppen lesz e olyan amilyet szeretnék. Nézegettem a telefonokat, de a hozzám legközelebb lévő üzlet szinte egyszer se volt feltüntetve, hogy legalább az egyik telefon lenne ott készleten. Azért vagyok tanácstalan most kicsit.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...