Ugrás a tartalomhoz

A MobilTárca szolgáltatás 2017. április 1-jén megszűnik.


Roli82

Ajánlott posztok

A MobilTárca szolgáltatás 2017. április 1-jén megszűnik.

OTP MasterCard Mobil PayPass bankkártyával rendelkező ügyfeleink meglévő kártyájukat 2017. március 31-ig változatlanul használhatják, ezt követően a bankkártyát töröljük a SIM-kártyáról, a kártyakibocsátó pedig letiltja a kártyát. Kérjük, hogy minden, a bankkártyát érintő kérdésben az OTP Bank ügyfélszolgálati pontjain érdeklődj. Új OTP MasterCard Mobil PayPass bankkártya igénylésére 2017. február 1-jétől nincs lehetőség.

A SuperShop NFC-kártyák 2017. március 31-ig használhatóak, a virtuális kártya törlését és tiltását ezt követően hajtjuk végre. Kérjük, hogy a SuperShop NFC-kártyával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel keresd a SuperShop ügyfélszolgálatát.

A jegy.hu rendszerében vásárolt NFC-jegyeket 2017. április 1. után töröljük a SIM-kártyáról, így ezt követően belépésre a jegyvásárláskor kapott PDF jegyet használd. Minden, a jegyeket érintő kérdésben a jegy.hu ügyfélszolgálata tud választ adni.

A szolgáltatás megszűnésével kapcsolatban nincs további teendőd. A MobilTárca SIM-kártya cseréjére nincs szükség, a SIM-kártya teljes értékű kártyaként tovább használható.

2017. március 1. után új ügyfél számára már nem tudjuk a MobilTárca szolgáltatást biztosítani, így az alkalmazás eltávolításra kerül a Google Play Store-ból.

További kérdés esetén a +3680470025-ös telefonszámon elérhető MobilTárca ügyfélszolgálati számon kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.A Telekomnál továbbra is azon dolgozunk, hogy a kínálatunkban a jövőben is elérhető legyen hasonló funkciókkal bíró mobilalkalmazás, így reméljük, hogy akkor is velünk tartasz, és elégedett használóként üdvözölhetünk majd!

Köszönjük, hogy igénybe vetted szolgáltatásunkat!

Forrás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...