Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Ajándék Samsung headset a SAMSUNG GALAXY A5 2016 mellé


Törölt_tag7635

Kérdés

Hello Telekom!

Január elején vásároltam a fentebb említett, SAMSUNG GALAXY A5 2016 telefont az akkori akció keretein belül. Az akció szerint a készülékhez jár egy Samsung bluetooth headset, amit január végére ígértek, hogy ki lesz szállítva. A kérdésem az, hogy ennek az ígéretnek a teljesítése be fog következni az elkövetkező napokban? A weboldalukon a készülék még mindig akciós, azonban ez az extra ajánlat már el lett távolítva mellőle. Elnézést a türelmetlenségemért, csak gondoltam rákérdezek, mivel az ajándék headset részben befolyásolta a döntésemet, amikor a készüléket választottam. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3
Ekkor: 2017. 02. 03. at 11:06, Moki írta:

Hello Telekom!

Január elején vásároltam a fentebb említett, SAMSUNG GALAXY A5 2016 telefont az akkori akció keretein belül. Az akció szerint a készülékhez jár egy Samsung Bluetooth headset, amit január végére ígértek, hogy ki lesz szállítva. A kérdésem az, hogy ennek az ígéretnek a teljesítése be fog következni az elkövetkező napokban? A weboldalukon a készülék még mindig akciós, azonban ez az extra ajánlat már el lett távolítva mellőle. Elnézést a türelmetlenségemért, csak gondoltam rákérdezek, mivel az ajándék headset részben befolyásolta a döntésemet, amikor a készüléket választottam. 

Szia!

Utána kérdeztem ennek , és azt a választ kaptam,hogy elkezdték az érintetteknek kiszállítani, Február 20.-ig mindenki megfogja kapni a Samsung Galaxy A5 2016 készülékhez járó ajándék Samsung bluetooth fülhallgatót. :)

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...