Ugrás a tartalomhoz
  • 0

kikapcsolt állapot


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!Az lenne a kérdésem hogy ha a mobilom ki van kapcsolva,és hivnak vezetékesről,akkor foglaltat jelez,és nem azt mondja be hogy nem kapcsolható.Ha mobilról hivnak és ki vagyok kapcsolva,akkor rendesen bemondja hogy nem kapcsolható.Jeleztem a telekomnál,felvették hibának.Áttettem a kártyát másik mobilba,ugyanez a helyzet.Egyébként hivást fogadni,inditani netezni mindent tudok.Ugyanezt csinálja repülőmódban is.Nálam van a hiba esetleg simkártya hiba?A telekomos müszakis azt mondta hogy szerinte náluk van hiba.Segitséget kérnék!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @Márffy Magdolna, a leírtak alapján gyanús, hogy hiba lesz. az elején azt hittem, hogy egy átirányítás okozza (kikapcsoltság esetén átirányítottál egy olyan számra, amin éppen beszéltek, amikor téged a vezetékesről hívtak, és ami ki volt kapcsolva, amikor téged a mobilról hívtak). viszont ha több próba alapján a vezetékesről mindig foglalt, mobilokról pedig mindig ki van kapcsolva bemondás jön, és a Tével is megnézetted, akkor jó eséllyel kizárták ezt az alaplehetőséget. van viszont még, amit érdemes lenne ellenőrizned:

ugyanarról a vezetékesről hívtak vagy többről?

ha többről, akkor várd meg, mit mond a Té

ha ugyanarról, akkor memóriából hívott vagy bebillentyűzve? érdemes lenne bebillentyűzve, mert a memóriában rosszul lehet eltárolva a számod, és érdemes lenne másikról is próbálni, mert lehet, hogy a vezetékes számmal van valami

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Igen.Többféle vezetékesről van ugyanez a hiba.Most ujból leellenőrzött a telekom.Ők is felhivtak vezetékesről,és kérték hogy két percig legyel kikapcsolt a telefonom,majd két perc után kapcsoljam vissza,és visszahivnak.Meg is történt,nála is jelentkezett a hiba.Istennek hála a Té nél is jelentkezett a hiba.Té is vezetékesről tesztelt engem,meg saját mobiljukról is.Vezetékesnél a té nél is foglaltat jelzett.Valószinű náluk van valami.Türelem rózsát terem,azt hiszem.Pénteken lesz egy hete hogy bejelentettem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...