Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Külföldi csatornák


SanyiSopron

Kérdés

Sziasztok!

Nekem nagyon tetszik a jelenlegi SZUPER CSALADI csomag HD.

De szeretnék érdeklődni, hogy pl külföldi csatornáknál lessz e bővités és ha igen pl mi várható( konkret csatornanévre gondolok)

Ill. azt szeretném megkérdezni tőletek műszaki szempontból hogy ha valamely hazai kábelszolgáltató szeretné a ORF 3 At szerepeltetni a csatornalistájában akkor ezt( természetesen egyezkedés után) lehetséges lenne? Vagy az ORF 3 egy olyan adó amit nem nagyon lehet szerepeltetni Magyarországi csatornalistában?

Mert neten az ORF 3 at sajna nem mindig lehet nézni és vannak rajta kulturális program műsorok (gondolok itt a PANORAMAWETTERre ahol a hegyekbe levő idojarast mutatják vagy egyéb hasonló musorokra)

Nem lenne rossz a Telekom kinálatában ez az adó sem.

Udv 

B. SANYI

Sopron

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Szerbusz!

Most volt év elején egy nagyobb csatorna mozgás, a közeljövőben biztosra veszem hogy csend lesz.  Úgy talán nyár végéig ? De ne legyen igazam!

Előzetesen nem tudunk tájékoztatást adni senkinek hogy milyen új csatorna fog bekerülni. Legkorábban csak a bekerülés előtt x nappal. Viszont nem akarlak nagyon megbántani de elég kevesen vannak az ilyen igénnyel rendelkező felhasználók. Sokkal menőbbek a  különböző Magyar nyelvű szappanopera csatornák.  Viszont jelenleg kb 10-11 külföldi nyelvű csatorna van a csomagban, ezek között nem találtál szimpatikusat ?

Műszakilag nem  hiszem hogy lenne akadálya a csatorna elosztásának, ilyenkor az esetek 99% -ban a vonatkozó szerződések okozzák a problémát. El adom ne oda tedd hanem ide annyit kérek érte okay de nem adok annyit nem oda rakom stb.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Üdv!

Szerintem jobban járnál, ha előfizetnél valamilyen külföldi OTT szolgáltatásra. Az ORF az nem állami csatorna? Szerintem az sok forrásból talán ingyenesen is elérhető, mint írtad is, hogy valami ilyesmivel nézed, de célszerűbb új forrást keresni, ha az aktuális lehal. Esetleg, valami Osztrák műholdas szolgáltatóval is lehet tudnád használni, aminek a műhold nyalábja elér ide is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Osztrak kabelszolgaltato csak osztrak teruletre osztrak lakcimre ad parabola vagy kabeles szolgaltatast.

Tudjatok az a baj, hogy csak kizarolag az ORF III adja ezt a műsort. Es igazabol nagyon sok embert megismernem ( erdeklődeseimen folyaman) akik ugyanigy minimum egy ORF II re max egy ORF III kozszolgalati csatornara igenyt tartananak.

Es ahogy egyik hozzaszolo is mondta nem nagy ügy foleg h kozszolgalati csatorna. Tehat nem valami VOX vagy PRO 7,  vagy RTL II vagy stb. 

Ezt igazan meglephetne a TELEKOM semmi plusszba nem kerulne. Sőt az a jó pár ember örúlne akik szeretnék műsorukat nezni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szerintem Sopronban a fórumtársnak jó ötlet lenne a SimpliTV ami a magyar MINDIG TV-hez hasonló. De ennek olyan hátránya van, hogy egy osztráknak kell megvenni a GIS miatt. GIS = osztrák TV adó ami negyedévente kb. 40-50 EUR. Tehát technikailag STB és antenna adott, de a TV adó miatt kell egy osztrák az ügylethez.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...